fb

Binnenkijken bij Harry en Tineke in Den Bosch

In een nieuwbouwwoning in Den Bosch brachten wij een Silkstone gietvloer aan; een zijdezachte PU gietvloer met een additief vezeltje dat het een natuurlijke en een beetje een poederachtige look geeft. Prachtig vinden wij! En gelukkig zijn de bewoners al net zo enthousiast!

Lees verder

Binnenkijken bij Tanja en Rodney in Velp

Tanja en Rodney kwamen bij B·Art terecht via Kavel 40. De gietvloer die zij kozen past perfect bij de uitstraling van hun woning en hun interieurstijl. En blijkt daarnaast ook nog eens een hele fijne keuze in gebruik te zijn.

Lees verder

Vocht in de ondervloer

Optrekkend vocht vanuit de ondergrond kan nare gevolgen hebben voor uw (giet)vloer. Hoe kunt u vochtproblemen voorkomen? En wat te doen wanneer uw gietvloer onverhoopt toch schade heeft opgelopen ten gevolge van vocht?

Lees verder

Wat is beton cire?

Beton cire, wat is dat nu precies? Wij leggen graag uit waar beton cire voor staat, waar het materiaal voor wordt gebruikt en wat de voordelen zijn van een beton cire vloer.

Lees verder

Beschermdoppen van ScratchnoMore

De doppen van Scratch no More zijn voor (giet)vloeren de meest ideale bescherming. Omdat Scratch no More complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten heeft ontwikkeld, zijn deze altijd goed passend.

Lees verder

Binnenkijken in gerenoveerde boerderij uit 1923 | Reek

Deze cementgebonden gietvloer is door B-Art -na egalisatie van de bestaande tegelvloer- aangebracht over de gehele begane grond van een prachtig gerenoveerde woonboerderij uit 1923. Met de natuurlijke cementgebonden gietvloer komen de authentieke bouwkundige details nog mooier uit.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?