fb

Binnenkijken bij Bas en Susanne in Oss

Bas en Susanne wonen in een mooie vrijstaande villa in de bossen van Oss. Zij kozen de WOONbeton vloer van B·Art als basis van hun interieur.

De WOONbeton vloer van B·Art paste perfect bij de stijl die we in ons huis wilde creëren

Bas en Susanne: "Wij zijn bij B·Art terecht gekomen door een aanbeveling van vrienden, die ontzettend blij waren met hun gietvloer van B·Art. Vanaf het eerste contact in de showroom werden we voorzien van deskundig en professioneel advies met persoonlijke aandacht. We werden persoonlijk ontvangen met een lekker kopje koffie. Daarna werd er uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Ook hebben we stalen van de vloeren mee naar huis mogen nemen om in onze eigen omgeving te bekijken wat we het mooist vonden qua kleur en uitstraling. Uiteindelijk viel onze keuze op een mooie WOONbeton vloer, die perfect paste bij de stijl en sfeer die wij in ons huis wilden creëren."

Bas en Susanne: "Bij B·Art hebben we de aandacht voor kwaliteit zeker gemerkt. Ze gaan heel zorgvuldig te werk en voerden regelmatig vochtmetingen uit om er zeker van te zijn dat de vloer perfect droog zou zijn. Hoewel er een kleine vertraging was vanwege de droogtijd van de ondervloer, dacht B·Art altijd flexibel met ons mee om ervoor te zorgen dat onze vloer zo snel mogelijk geplaatst kon worden. De jongens die de vloer aangebracht hebben waren allemaal heel erg vriendelijk en professioneel.

Het rustieke karakter past uitstekend bij een druk gezin!

We zijn heel erg blij met het resultaat. Het is een stoere, robuuste vloer geworden en dat is precies de uitstraling die wij wilden! Het is een super praktische vloer in onderhoud. Het is niet erg als er ergens een butsje of een krasje zit, want het past bij de vloer. In een huishouden met drie jongens is dat wel heel erg fijn!"

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

B·Art is zeker aan te raden om naar toe te gaan voor een gietvloer

Bas en Susanne: "Als je B·Art kiest voor je gietvloer ben je gegarandeerd van een prachtige, kwalitatief goede vloer en daarbij word je uitstekend geholpen en geadviseerd. Ook kun je er zeker van zijn dat het proces fijn verloopt en heb je te maken met een professioneel team."

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Bas en Susanne en wilt u ook eens een kijkje nemen in onze showroom voor professioneel advies op maat? Bezoek dan onze showroom!

Jennifer Vrijblijvend advies?