fb

Binnenkijken bij een nieuwbouwwoning in Zeeland

Nieuwbouwplan Repelakker ligt in het gezellige plaatsje Zeeland, één van de kernen van de gemeente Landerd. Binnen dit nieuwbouwplan is een aantal fantastische woningen gerealiseerd waaronder deze. Een prachtige woning welke B·Art Gietvloerboutique heeft voorzien van een mooie gietvloer.

Gietvloer creëert oase van rust

Deze woning straalt mede door de prachtige cementgebonden gietvloer een oase van rust uit. Deze Concrete Art gietvloer ligt over de gehele begane grond, volledig naadloos, wat zorgt voor rust en eenheid. De lichte teint van de vloer zorgt ervoor dat deze betonlook gietvloer een natuurlijke uitstraling heeft. Beter vertaald als stoer en gedurfd, maar toch beschaafd. In combinatie met de stalen kozijnen zorgt de lichte gietvloer voor een frisse en levendige uitstraling.

De cementgebonden gietvloer loopt naadloos door in de kinderspeelkamer. Uitermate praktisch en hygiënisch en met de gebruiksvriendelijke opbergkasten zorgt het altijd voor de opgeruimde look.

Pu vloer op de badkamer

Op de badkamer brachten wij een polyurethaan gietvloer aan bij deze bewoners. Een pu vloer is namelijk 100% waterdicht, praktisch én doordat er geen naden en voegen zijn ook erg hygiënisch. Bovendien is een pu licht elastisch, waardoor deze ook erg aangenaam voelt aan uw voeten. Ook in dit geval zorgt de gietvloer in de badkamer er ook weer voor dat het fris, modern en luxe oogt.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?