fb

Binnenkijker: van oude Lada-garage tot industrieel droomhuis | Arnhem

De huidige eigenaren hebben de boel laten ombouwen naar een particulier woonhuis. De roots van de ruimte zijn hier niet vergeten. Dat zie je door bijvoorbeeld naar het hoge plafond te kijken. Daarnaast kozen de bewoners ervoor om een McLaren 570S Coupé en motor een belangrijk plekje te geven. Al eerder in 2014 verzorgden wij voor de bewoners een gietvloer in hun voormalige woning. Toen zij wederom bij ons in de showroom waren voor een nieuwe vloer in deze voormalige LADA garage hadden wij niet gedacht dat het zo’n ontzettend mooi eindresultaat zou worden. Werkelijk alles klopt aan en in deze woning.

Als ik ouder ben en ik kan het me veroorloven, zet ik mijn auto midden in de kamer.

Een van de meest opvallende objecten in de woning is misschien wel de zwarte, exclusieve McLaren 570S-supercar die bijna ín de woonkamer staat. Toen ik twaalf jaar was, zat ik samen met mijn vader bij vrienden aan tafel voor een glazen pui waardoor je hun garage inkeek. Hierin stond een soort draaischijf waarop iedere keer een andere motor voorbijkwam. Toen heb ik gezegd: als ik ouder ben en ik kan het me veroorloven, zet ik mijn auto midden in de kamer, vertelt de trotse bewoner. Hij hield woord.

“B-Art Gietvloerboutique heeft eerder in onze vorige woning zo’n prachtige vloer pu gietvloer bij ons gelegd. Absoluut vakwerk! Geen enkele oneffenheid, bubbeltjes o.i.d. Alle zorgen die we hadden voor het leggen zijn volledig weggenomen. Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!”

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?