Get touched by the

beauty from below

Gietvloer woonkamer

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer kil en saai? Integendeel! Gietvloeren zijn praktische vloeren die óók in de woonkamer veel sfeer en warmte kunnen brengen. Het is juist een prachtig canvas waardoor u volledig uit kunt pakken met diverse stoffen, kleuren en materialen in uw interieur. In combinatie met de juiste kleur gietvloer krijgt uw woonkamer die mooie luxueuze uitstraling.

Waar vroeger vooral voor hout, tapijt of een tegelvloer werd gekozen is tegenwoordig de gietvloer razend populair. De gietvloer is tijdloos en bovendien bij ieder interieur en elk type woning te combineren. U hoeft dus echt niet over een hypermodern huis of industrieel fabriekspand te beschikken om te kiezen voor een gietvloer. De uitstraling kiest u zelf; stoer en robuust met WOONbeton, industrieel met Concrete Art of modern met een polyurethaan gietvloer in unikleur of betonlook.

B-Art biedt enorme flexibiliteit om mee te denken en in te spelen op de actuele situatie

B-Art biedt enorme flexibiliteit om mee te denken en in te spelen op de actuele situatie

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Bent u tóch alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie aanvragen

Pure ambacht met passie gegoten

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Bent u tóch alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie aanvragen
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

duo art-gietvloer-pu gietvloer-betonlook-woonkamer-Veghel duo art-gietvloer-pu gietvloer-betonlook-woonkamer-Veghel

Comfort voor het hele gezin

In de woonkamer gebeurd veel. Er wordt gegeten, gedronken, gespeeld en ontspannen. Naast het esthetische aspect moet een woonkamervloer dus aan veel eisen voldoen.

De B·Art woonkamervloer is gemakkelijk schoon te maken en erg hygiënisch. Doordat de vloer volledig naadloos wordt aangebracht en anti-statisch is kunnen vuil en stof zich niet hechten aan de vloer of in naden en voegen. Ook knoeien is geen enkel probleem. Omdat een B·Art vloer vloeistofdicht is krijgen vlekken geen kans om door te dringen in de vloer. U dweilt het zo weer op. In tegenstelling tot wat velen denken is een gietvloer zeker niet glad. Kinderen kunnen dus prima door de woonkamer rennen zonder uit te glijden! Heeft u nog hele jonge (klein)kinderen en vindt u demping en veiligheid extra belangrijk? Kies dan voor het comfort van een flexibele polyurethaan gietvloer.

Een gietvloer van polyurethaan (pu) is wat zachter en voelt bovendien ook nog eens warmer aan op blote voeten. Zélfs zonder vloerverwarming. Een pu gietvloer is een kunststof gietvloer met een moderne uitstraling. Een pu vloer is verkrijgbaar in bijna elke unikleur (Mono Art) , maar kan zelfs in een prachtige twee kleurenmix (Duo Art) worden gemaakt. De uitstraling van uw pu woonkamervloer kunt u dus helemaal zelf naar wens samenstellen!

concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch

Betonnen vloer in de woonkamer

De betonvloer is tegenwoordig een gewilde vloer voor de woonkamer of woning. En dat snappen we! Het geeft een stoer en robuust uiterlijk, maar is ook eenvoudig genoeg om nog alle kanten op te kunnen met de inrichting. Een échte betonvloer – al dan niet gevlinderd – is echter vaak niet mogelijk. Zeker niet wanneer u gaat renoveren. Bovendien is een echte betonvloer erg gevoelig voor krassen en scheurtjes en bovendien zeer vlekgevoelig.

Daarom kiezen steeds meer mensen voor een (cementgebonden) gietvloer of betoncire vloer. Door de beton of cementdekvloer af te werken met een van deze siervloeren krijgt u ook die karakteristieke en natuurlijke uitstraling, maar dan met de voordelen van een giet- of stucvloer. Door de geringe laagdikte zijn deze vloeren zeer geschikt voor renovatieprojecten. Daarnaast zijn deze vloeren zeer gemakkelijk schoon te maken, niet vlekgevoelig en beter bestand tegen krasjes.

Er zijn diverse type vloeren in betonlook verkrijgbaar. WOONbeton is een vloer met een ruig karakter en een robuuste structuur die met de hand wordt gesmeerd, waardoor deze zelfs in een rustiek of landelijk interieur in te passen is. Liever geen grove structuur, maar wel de charmes van een betonvloer? Dan is de Concrete Art gietvloer precies wat u zoekt. Deze vloer is met zijn natuurlijke samenstelling een échte eyecatcher met een industriële look. Duo Art is een strakke polyurethaan gietvloer, maar dan in een twee-kleurenmix waardoor een betonlook ontstaat. Bij B·Art heeft u dus volop keuze in betonlook vloeren voor uw woonkamer!

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Naadloos design in elk interieur

Of u nu op een appartement woont, een eengezinswoning in de stad of een landelijke woonboerderij; een gietvloer past echt in elke woning en bij iedere woonsmaak. Omdat een gietvloer geheel naadloos is, zorgt het voor rust en eenheid in uw interieur. Vrijwel alle materialen zijn mooi te combineren met een gietvloer, dus u kunt naar hartelust variëren met bonte kleuren, woonkleden en vele stoffen, materialen en texturen. Maar gaat u voor eenvoud met een rustig kleurenpalet, ook dan is de gietvloer een mooie match.

TIP! Laat de gietvloer van uw woonkamer naadloos overlopen naar de keuken; praktisch én stijlvol!

Jennifer Inge

Benieuwd? Maak dan een afspraak


Bezoek onze showroom

Afspraak maken

De voordelen van een gietvloer in de woonkamer

De voordelen van een gietvloer in de woonkamer

  • naadloos
  • prachtige basis voor uw interieur
  • makkelijk te reinigen
  • perfect te combineren met vloerverwarming
  • vloeistofdicht
  • duurzaam
  • zacht en comfortabel (pu)
  • kindvriendelijk
  • in elke gewenste uitstraling en kleur
  • geen speciaal onderhoud nodig
mono art - woonkamer - den Bosch - Familie Evers mono art - woonkamer - den Bosch - Familie Evers

Epoxy vloer woonkamer

Epoxy is een kunsthars waarvan voornamelijk gietvloeren worden gemaakt voor toepassing in de industrie. Dat komt omdat het sterk is, slag- en stootvast, een groot belastbaar vermogen heeft en zeer goed bestand is tegen weekmakers en chemicaliën. Bij particulieren worden epoxyvloeren om deze eigenschappen vaak toegepast in de garage. Voor woonruimtes is het echter minder geschikt. Epoxy is namelijk niet uv-bestendig, niet elastisch (waardoor de vloer gevoeliger is voor krimpscheurtjes) en bovendien glanzend van uiterlijk. Wanneer u op zoek bent naar een strakke kunststof gietvloer voor de woonkamer adviseren wij te kiezen voor een polyurethaan gietvloer. Deze is wél flexibel, voelt zachter en comfortabel aan, is 100% uv bestendig en kan worden voorzien van een matterende aflak.

Pu gietvloeren kunnen in nagenoeg alle kleuren en -mixen worden gegoten zodat u altijd een kleur kunt kiezen die past bij uw interieur. Tevens is het mogelijk om de vloer na verloop van tijd weer op te frissen. Met onze Renew Art behandeling wordt uw vloer volledig opgeschuurd en voorzien van een nieuwe coatinglaag. U heeft dan weer een gloednieuwe vloer waar u weer jaren mee vooruit kunt!

showroom_b-art showroom_b-art

Kwaliteit en vakmanschap

Onze gietvloeren worden door ons eigen applicatieteam aangebracht. Professionals met oog voor detail. U wordt tijdens het hele traject begeleid en uitgebreid geïnformeerd over de planning en benodigde voorbereiding. Een mooie gietvloer begint altijd met een goed geprepareerde ondervloer. Dit is minstens zo belangrijk als de gietvloer zelf. B·Art Gietvloerboutique besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Zo komen wij altijd even op locatie kijken voorafgaand aan het aanbrengen van de vloer. B·Art is tevens aangesloten bij de NOA brancheorganisatie. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een professional en bent u verzekerd van kwaliteit.