fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Betonlook gietvloeren

Een betonlook gietvloer is in feite een verzamelnaam voor vloeren die lijken op of doen denken aan een massieve betonvloer. Een betonlook gietvloer heeft echter vele voordelen ten opzichte van een echte betonnen vloer. Zo kan een gietvloer in oneindig veel kleuren gemaakt worden en is een gietvloer volledig vloeistofdicht waardoor vuil niet in de vloer trekt. Bovendien kan een gietvloer vanwege de minimale laagdikte in vrijwel elk project worden toegepast.

Bij B·Art bieden wij diverse betonlook gietvloeren aan, gemaakt van diverse materialen met elk hun eigen unieke uitstraling. Ontdek zelf welke betonlook gietvloer het best bij u past!

Het lijkt wel alsof de vloer steeds mooier wordt. De Woonbeton vloer past als een jas.

Het lijkt wel alsof de vloer steeds mooier wordt. De Woonbeton vloer past als een jas.

Gietvloer Tilburg Gietvloer Tilburg

PU gietvloer betonlook

Naast vele unikleuren kan een pu vloer worden gegoten in een speelse Duo Art colorblend. Door de blend van 2 kleurtinten ontstaat afhankelijk van uw smaak een subtiele of intense zweem in de vloer die deze moderne vloer een vleugje betonlook geeft. De blend bepaalt u helemaal zelf en is daarom altijd aanpasbaar aan ieders wens en interieurstijl.

Met B·Art’s Silkstone pu gietvloer gaan we nog een klein stapje verder als het om betonlook gaat. Deze vloer wordt namelijk niet alleen gegoten in een duo-colorblend, maar het gietsel bevat ook een donkere vezel waardoor de vloer een nóg natuurlijkere betonlook uitstraalt.

Pu is licht elastisch en sterk en voelt zijdezacht en comfortabel aan, 100% waterdicht én uv-bestendig. Do we need to say more? Ontdek de veelzijdige betonlook gietvloer met het comfort van een kunststof vloer.

Ontdek onze Duo Art betonlook gietvloer Ontdek onze Silkstone betonlook gietvloer
Gietvloer Eindhoven Gietvloer Eindhoven

Cementgebonden gietvloer betonlook

Wie een gevlinderde betonvloer mooi vindt valt zeker ook voor de charmes van de cementgebonden gietvloer. Deze vloer is namelijk nét zo gaaf én heeft die stoere industriële look van echt beton, inclusief de zichtbare vlinderslagen. Het grote voordeel van een cementgebonden gietvloer is dat deze gemakkelijker te reinigen is en veel beter bestand is tegen vlekken.

B·Art’s Concrete Art is een vloer op cementbasis die handmatig op het vloeroppervlak wordt gegoten. Door de natuurlijke samenstelling en het droogproces van het materiaal verkrijgt deze vloer zijn typische uitstraling waarin de ‘hand van de meester’ duidelijk aanwezig is. Een prachtige eigentijdse vloer die zeer passend is bij een industriële woonstijl!

Ontdek onze Concrete Art gietvloer
woonbeton-betoncire-woonkamer-Arnhem-betonlook woonbeton-betoncire-woonkamer-Arnhem-betonlook

Betonstuc vloer

Een betonstuc vloer is in feite geen gietvloer, omdat het materiaal niet wordt gegoten, maar handmatig op de vloer wordt gespaand. Betonstuc wordt ook wel woonbeton, beton cire, betonvloer of smeervloer genoemd. Door de ambachtelijke bewerking en de grove structuur van het materiaal ontstaat een zeer natuurlijke betonlook.

WOONbeton – de betonstuc vloer van B·Art – is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Dit veelzijdige materiaal is toe te passen in diverse woonstijlen, van modern en industrieel tot landelijk. Door zijn samenstelling en de ambachtelijke manier van aanbrengen heeft deze vloer een grove structuur en altijd een unieke ‘handtekening’.

Ontdek onze WOONbeton vloer
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Benieuwd naar onze vloeren en de mogelijkheden voor uw project? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten voorzien u graag van informatie en een eerlijk advies op maat.

Afspraak maken

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Benieuwd naar onze vloeren en de mogelijkheden voor uw project? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten voorzien u graag van informatie en een eerlijk advies op maat.

Afspraak maken
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Betonvloer vs. betonlook gietvloer

Een betonnen (constructie)vloer is gemaakt van 100% beton. Wanneer de vloer wordt afgevlinderd of gepolierd kan de betonvloer als eindvloer dienen. Voor vloeren in de industrie of voor buitenruimtes is dit een prima en soms kostenbesparende oplossing. Als eindvloer voor woonruimtes is het echter niet aan te bevelen. Een betonvloer voelt namelijk koud en hard aan en is zeer gevoelig voor vlekken die niet meer zijn te verwijderen.

Een betonlook gietvloer of woonbeton vloer wordt daarentegen standaard voorzien van een blanke, matte coatinglaag. Die coating beschermt de vloer tegen vloeistoffen en vlekken. Een gietvloer is bovendien een ideale toepassing voor renovatieprojecten. Vanwege de geringe laagdikte van 3-6 mm is de vloer aan te brengen over de bestaande vloer zonder te slopen. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook onnodige kosten.

Advies nodig?

Plan uw afspraak

Advies gietvloer beton

Het kiezen van een vloer voor uw project kan een hele uitdaging zijn. Een vloer kies je immers niet zomaar. Deze moet voldoen aan uw wensen en inpasbaar zijn in uw situatie. Wij helpen u graag met het vinden van een betonlook gietvloer die perfect past bij uw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Beton gietvloer kosten

De kosten voor een beton gietvloer of een gietvloer met betonlook zijn van meerdere factoren afhankelijk. Om te beginnen is het afhankelijk van welk type betonlook vloer u kiest. De prijs van een betonstuc vloer (WOONbeton) is bijvoorbeeld vaak wat hoger dan een pu gietvloer met betonlook. Wilt u alvast een indicatie van de prijs ontvangen? Vul dan uw gegevens in; u ontvangt binnen enkele minuten geheel vrijblijvend een richtprijs in uw mailbox.

Ik wil een prijsindicatie ontvangen

Beton gietvloer voordelen

Beton gietvloer voordelen

  • zacht en comfortabel (pu)
  • vloeistofdicht
  • niet vlekgevoelig
  • minimale laagdikte (3-6 mm)
  • geen lange droogtijd ten opzichte van massief beton
  • geschikt voor renovatieprojecten
  • ideaal te combineren met vloerverwarming

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Om een goed beeld te geven van al onze producten en alle mogelijkheden, ontvangen wij onze klanten graag in onze showroom. Hier bespreken we uw situatie, uw stijl en kunt u stalen meenemen van materialen waar de gietvloer mee moet matchen.

Lees verder

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Nee hoor, niet meer dan bij elke andere vloer! Elke vloer krijgt na verloop van tijd gebruikerssporen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen geven wij u graag tips.

Lees verder

Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in. U ontvangt direct en vrijblijvend een richtprijsofferte. Bij het bepalen van de totale kosten van een gietvloer wordt rekening gehouden met diverse factoren. Voor een compleet beeld van de kosten ontvangen wij u graag in de showroom voor een detailgesprek.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?