fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

B·Art Wall

Wanden van B·Art in vele uitvoeringen

B·Art wall is een wandpaneel dat in ons eigen atelier volledig met de hand op bestelling wordt gemaakt. Een B·Art wall is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals pu, epoxy of betoncire.

Wandpanelen van pu en de epoxy design wall zijn volledig waterdicht en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in badkamers, douche- of toiletruimte; een prachtige naadloze aansluiting met uw vloer. Maar de design wall van epoxy of betoncire kunnen ook op andere manieren worden toegepast om een statement te maken in uw interieur.

Wilt u een stijlvolle douchewand die perfect naadloos aansluit op uw gietvloer? Of een prachtige afbeelding als achterwand van uw toiletruimte? De B·Art wall wordt precies gemaakt zoals u dat wenst.

De afwerking is van hoog niveau. B-Art heeft een heel mooi eindproduct afgeleverd

De afwerking is van hoog niveau. B-Art heeft een heel mooi eindproduct afgeleverd

pu-gietvloer-duo-art-badkamer-douche-Uden pu-gietvloer-duo-art-badkamer-douche-Uden

Waterdichte oplossing voor uw doucheruimte

Waar voorheen de wanden van de badkamer vaak volledig werden betegeld, kiest men tegenwoordig steeds vaker voor strak stucwerk. Wanneer dit stucwerk voorzien wordt van waterafstotende latex kan dat ook prima! Het wordt echter lastiger in de doucheruimte. Daar dient de wand uiteraard volledig waterdicht te zijn. Er kan dan natuurlijk gekozen worden voor een tegel. Het nadeel is dat een betegelde wand voegen heeft die na verloop van tijd vies worden door schimmels en bacteriën. De oplossing voor een naadloze, waterdichte én eigentijdse wandafwerking is de B·Art Wall; wandpanelen verkrijgbaar in diverse pu uitvoeringen of in een speciaal design, afgegoten met epoxy.

Deze wandpanelen zijn 100% waterdicht en hebben een groot formaat waardoor er geen naden en voegen aan te pas komen. De wandpanelen worden op aanvraag met de hand gegoten in ons eigen atelier, waarna ze snijklaar kunnen worden afgeleverd. U kunt deze gemakkelijk zelf op maat (laten) snijden en installeren.

Mono Art gietvloer-polyurethaan-badkamer-wanden-Rosmalen Mono Art gietvloer-polyurethaan-badkamer-wanden-Rosmalen

B·Art PU wall

Wanden van polyurethaan zijn 100% waterdicht en zeer gemakkelijk schoon te maken. De pu wall is verkrijgbaar in elke gewenste uitstraling; in unikleuren, colorblend kleurenmixen en in een zijdezachte betonlook. U kunt ervoor kiezen om de wanden te matchen met uw vloer voor een moderne en strakke look of u kiest juist voor een wand in een contrasterende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Mono Art pu Wall – unikleur
  • Duo Art pu Wall – colorblend
  • Silkstone pu Wall – betonlook
wandpanelen special design - gietvloer op de wand wandpanelen special design - gietvloer op de wand

B·Art design wall

Wilt u écht een statement maken? Kies dan voor een B·Art design wall. B·Art beschikt over een prachtige collectie designwanden van zowel epoxy als betoncire. Denk hierbij aan wanden met een industriële look van ‘roest’ of ‘staal’. Maar ook zeer bijzondere epoxy walls die speciaal voor B·Art zijn ontworpen. Onze epoxy design walls zijn tevens ook geschikt voor ‘natte’ ruimtes en super gemakkelijk schoon te maken!

  • Afbeeldingen en prints

    U kunt bij ons ook terecht voor een eigen ontwerp of idee. De basis is een standaard wandpaneel dat wordt afgegoten met een zeer hoogwaardige en glasheldere epoxy. Door de heldere eigenschap van dit materiaal is het mogelijk om uw print of afbeelding of zelfs behang in te gieten. Een design wall wordt gemaakt precies zoals u dat wilt. Neem gerust contact met ons op bij interesse in onze wanden of wanneer u zelf een specifiek idee heeft voor uw wand!

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Toepassing B·Art wandpanelen

Onze B·Art walls worden met name vaak toegepast in doucheruimtes. Maar een B·Art wall kan ook worden toegepast als achterwand van bijvoorbeeld het toilet of als afwerking van uw bad. Makkelijk schoon te maken en geen naden en voegen! Met een designwand van B·Art kunt u natuurlijk ook een statement maken in uw woonkamer of keuken! Plaats deze bijvoorbeeld als achterwand van uw keuken, boven uw haard of als fraai object in uw hal.

De standaard afmetingen van de wanden zijn 150 x 305 cm (ruwe maat). U kunt deze eenvoudig zelf op maat (laten) snijden en installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak om onze wanden te komen bekijken.

Prijzen

Onze wandpanelen worden op bestelling gemaakt. De prijs voor een standaard pu wand is afhankelijk van de uitvoering; kiest u bijvoorbeeld voor een unikleur (Mono wall) of een betonlook (Silkstone wall). Daarnaast kan soms de vraag voor een hele specifieke kleur van invloed zijn op de prijs.

Designwanden van epoxy of betoncire zijn altijd maatwerk. Prijzen zijn dan ook geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer weten over onze wanden en over de prijs van uw B·Art wall? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Inge Inge

Persoonlijk advies?


Boek een afspraak in de showroom

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder

Een gietvloer is een siervloer van 2 tot 6 mm dik die volledig naadloos wordt aangebracht op de ondervloer of dekvloer.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?