gietvloer badkamer

Gietvloer in badkamer

Rust – Hygiëne – 100% waterdicht – Anti slip

Baden in rust en luxe

Een gietvloer in de badkamer creëert rust en een ultiem gevoel van luxe. Door het naadloze karakter van een gietvloer is het niet alleen strak en tijdloos, maar bovendien ook erg praktisch voor toepassing in de badkamer. Het kent geen naden, voegen of poriën; daardoor is het zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken én waterdicht. Stof, vuil en bacteriën krijgen geen kans om te hechten. U hoeft alleen nog maar te ontspannen!

Gietvloer Badkamer Mono Art PU gietvloer
Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Of u nu kiest voor een witte badkamer of juist voor een badkamer met warme aardetinten; een gietvloer is in heel veel kleuren te verkrijgen.

Gietvloer Badkamer | Mono Art PU gietvloer
Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Wilt u een badkamer met een esthetische meerwaarde? Een gietvloer zorgt voor een ruimtelijk effect en een strak en luxe design.

Gietvloer Badkamer | Mono Art PU gietvloer
Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Een prachtige gietvloer van B·Art Gietvloerboutique is de ideale oplossing voor uw badkamer; comfortabel, veilig en volledig naadloos.

Gietvloer Badkamer | Duo Art PU gietvloer
Badkamer | Duo Art PU gietvloer

Een gietvloer is naadloos en makkelijk schoon te houden en is daardoor een hygiënische toepassing in uw badkamer.

Gietvloer Badkamer  voordelen

Gietvloer Badkamer  

De voordelen op een rij:

Gietvloeren zijn dunner dan keramiek
Door de huidige trend van tegels met grote afmetingen is het op afschot leggen van keramiek vaak een probleem. Zeker bij badkamers in oudere woningen zijn er vaak moeilijkheden om de diepte in te gaan om zo voldoende afschot te creëren en de relatief dikke tegels kwijt te kunnen. Omdat een gietvloer erg dun kan worden aangebracht zijn deze problemen er veelal niet. Zo kunt u toch die langgewenste inloopdouche realiseren.

Warm en comfortabel, zélfs zonder vloerwarming
Waar een tegelvloer altijd koud aanvoelt, voelt een pu gietvloer zeer comfortabel aan. Het materiaal neemt de omgevingstemperatuur namelijk perfect aan, zodat u nooit meer vanuit uw bad op een koude vloer hoeft te stappen. Maar ook de combinatie van gietvloer met vloerverwarming is een perfecte match.

Een gietvloer in de badkamer geeft rust
Wanneer u een gietvloer in de badkamer laat gieten dan kunt u dit naadloos laten doorlopen met de andere ruimtes op dezelfde verdieping. U creëert op deze wijze één geheel en één uitstraling wat een ruimtelijk en rustig effect geeft.

Niet glad
Gietvloeren die in de badkamer worden aangebracht, worden niet glad en zijn dus veilig. Mocht u toch bang zijn voor uitglijders, kunt er voor alle zekerheid ook voor kiezen om bij de natte gedeelten een anti-slip laag te laten aanbrengen.

Hygiënisch en praktisch
Als er 1 plek is waar naden en voegen snel vuil worden, dan is het op de badkamer. Met een naadloze gietvloer heeft u dit probleem nooit meer.
TIP: bekleed uw douchewanden met onze wandpanelen. Zo heeft u ook op de wanden geen voegen meer waar vuil kan achterblijven!

Ontvang direct
per mail
een offerte

PU gietvloer in de badkamer

Een gietvloer van polyurethaan (pu) zoals B·Art’s Mono Art of Duo Art vloer is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer of toilet en kan zelfs worden aangebracht in de doucheruimte. Polyurethaan vloeren zijn namelijk 100% waterdicht. Daarnaast voelt een pu gietvloer zacht, warm en comfortabel aan. Omdat dit materiaal in staat is de omgevingstemperatuur aan te nemen, krijgt u – zelfs zonder vloerverwarming – nooit meer koude voeten wanneer u uit de douche of uw bad stapt.

Mono Art gietvloer
Duo Art gietvloer

 

Epoxy designvloer voor uw badkamer

Denkt u aan een speciaal design voor uw badkamervloer of toiletvloer? Dan biedt een epoxy designvloer talloze mogelijkheden. Van glittervloeren tot vloeren met prints; de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze designvloeren worden gegoten met een hoogwaardige flexibele kunsthars, waardoor deze beter bestand zijn tegen werking in de ondervloer dan de hardere epoxy die vooral in de industrie wordt toegepast. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw speciale droomvloer.

Design gietvloeren

Wat zijn de nadelen van Beton Ciré in de badkamer?

Beton Ciré is een mooi product dat tegenwoordig vooral populair is als vloer- en wandafwerking in de badkamer. Helaas komt het nog regelmatig voor dat vanwege de aanwezige broze structuur in het materiaal toch lekkages ontstaan. Onze WOONbeton vloer – een sterker, maar vergelijkbaar product – kan om die reden dan ook alleen in de badkamer, maar niet in het douchegedeelte worden toegepast.

Voor uw wanden ligt de oplossing bij onze wandpanelen, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder WOONbeton. Hierbij wordt het product namelijk eerst aangebracht op een waterdicht paneel. Wij maken deze naar uw wens op ons atelier, waarna deze – snijklaar – bij u thuis wordt afgeleverd; Makkelijk te installeren, waterdicht en goed te reinigen.

Woonbeton
Wandpanelen

Gietvloer in de badkamer; zelf doen of niet?

Wanneer u zelf handig bent, is het begrijpelijk dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Een gietvloer laten aanbrengen is immers niet goedkoop. Het is echter zeer raadzaam om hier toch een professional voor in te schakelen. Deze beschikt niet alleen over de beste materialen, maar ook jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap mogen niet worden onderschat. U wilt immers niet dat uw vloer lekkages krijgt, osmose ontstaat, de vloer niet hecht of niet strak wordt aangebracht. Uw vakman weet precies waar hij op moet letten en staat garant voor kwaliteit in de oplevering.