fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Gietvloer badkamer

Baden in rust en luxe

Een PU gietvloer in de badkamer creëert rust en een ultiem gevoel van luxe. Door het naadloze karakter van een gietvloer is het niet alleen prachtig om te zien, maar bovendien ook een erg praktische toepassing voor uw badkamer.

Waar voorheen standaard voor tegels werd gekozen, wint de gietvloer steeds meer aan populariteit voor deze toepassing. En dat is niet voor niets, want een gietvloer heeft ontzettend veel voordelen. Een gietvloer wordt naadloos aangebracht en kent dus geen naden, voegen of poriën; daardoor is het zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Stof, vuil en bacteriën krijgen geen kans om te hechten. U hoeft alleen nog maar te ontspannen!

Onze gerenoveerde badkamer ziet er door de gietvloer als nieuw uit!

Onze gerenoveerde badkamer ziet er door de gietvloer als nieuw uit!

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Bent u alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie opvragen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Bent u alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie opvragen
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Gietvloer Den Bosch Gietvloer Den Bosch

Pu gietvloer in de badkamer

Bent u op zoek naar een zachte en zeer comfortabele vloer voor uw badkamer dan is een gietvloer van polyurethaan precies wat u zoekt! Een pu gietvloer is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer of het toilet en kan zélfs worden aangebracht in de doucheruimte. Polyurethaan vloeren zijn namelijk 100% waterdicht.

Een pu gietvloer is licht elastisch en voelt daardoor zacht, warm en comfortabel aan. Het materiaal neemt de omgevingstemperatuur perfect aan en houdt deze tevens lang vast, zodat u – zelfs zonder vloerverwarming – nooit meer vanuit uw bad op een koude vloer hoeft te stappen. Maar ook de combinatie van gietvloer met vloerverwarming is een perfecte match. De pu vloer is namelijk een uitstekende warmtegeleider.

Polyurethaan gietvloeren zijn verkrijgbaar in oneindig veel unikleuren (Mono Art), maar kunnen ook in een speelse 2-kleurenmix (Duo Art) worden uitgevoerd. Tevens kan er desgewenst een anti-slip laag in de gietvloer worden aangebracht. Een pu vloer is dus altijd volledig aan te passen aan uw stijl en specifieke wensen.

Mono Art gietvloer-polyurethaan-badkamer-wanden-Rosmalen Mono Art gietvloer-polyurethaan-badkamer-wanden-Rosmalen

Wanden in de stijl van uw gietvloer

B·Art levert ook gietwanden die toepasbaar zijn als wandafwerking voor uw inloopdouche; een prachtige naadloze aansluiting met uw gietvloer! Geen voegen meer die vuil worden in de douche. Deze wanden worden op bestelling in ons eigen atelier gegoten op standaard formaat wandpanelen. Vervolgens worden de wanden snijklaar bij u thuis geleverd waarna u deze zelf eenvoudig kunt (laten) installeren. Voor een rustig en stijlvol geheel kiest u ervoor om de wand(en) in dezelfde kleur te laten gieten als uw gietvloer. Maar u kunt deze natuurlijk ook in een andere kleur kiezen of in een Duo Art kleurenmix. Of wat dacht u van een epoxy designwand waar een afbeelding of print in wordt verwerkt! De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

100% waterdicht · makkelijk te reinigen · in elk gewenst design · snijklaar bezorgd · eenvoudig te installeren

B·Art Wall
B-Art epoxy design gietvloer met munten B-Art epoxy design gietvloer met munten

Epoxy vloer badkamer

Bent u op zoek naar een zeer unieke en bijzondere badkamervloer? Dan biedt een epoxy designvloer eindeloze mogelijkheden. Op maat gemaakt gietwerk, precies zoals u dat wenst.

Onze designvloeren worden gegoten met een hoogwaardige flexibele kunsthars. Deze kwaliteit epoxyhars is – in tegenstelling tot de industriële epoxyharsen – licht flexibel en daardoor beter bestand tegen werking in de ondergrond. Daarnaast heeft dit materiaal een hoge mate van uv stabiliteit en voelt het wat zachter aan. En uiteraard is het 100% waterdicht.

Deze glasheldere hars maakt het mogelijk om diverse materialen te verwerken in de vloer. Denk hierbij aan glitters, schelpen, munten of prints. Een designvloer is helemaal naar uw wens uit te voeren en is dan ook áltijd maatwerk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw design droomvloer!

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Badkamer gietvloer vs. keramiek

Een gietvloer heeft vele voordelen ten opzichte van keramiek op de badkamer; het is naadloos (geen vieze voegen meer), hygiënisch, makkelijk te reinigen én het voelt warm en comfortabel aan. Maar ook de geringe laagdikte van een gietvloer biedt voordelen.

Door de huidige trend van tegels met grote afmetingen is het op afschot leggen van keramiek vaak een probleem. Zeker bij badkamers in oudere woningen zijn er vaak moeilijkheden om de diepte in te gaan om zo voldoende afschot te creëren en de relatief dikke tegels kwijt te kunnen. Omdat een gietvloer erg dun kan worden aangebracht zijn deze problemen er veelal niet. Zo kunt u toch die langgewenste inloopdouche realiseren!

Gietvloer in badkamer; een veilige keuze

In tegenstelling tot wat veel mensen denken wordt een gietvloer niet glad. Ook wanneer de vloer nat is, is de vloer zeker niet gladder dan u gewend bent van een tegelvloer. Er zijn wel factoren waar u op kunt letten om ongelukken te voorkomen. Spoel zeepresten na gebruik van uw douche goed weg en reinig de vloer – zeker van uw inloopdouche – regelmatig om ervoor te zorgen dat zeepresten zich niet ophopen. Daardoor kan de vloer namelijk wel gladder worden. In ons schoonmaakadvies vindt u alle tips om uw vloer goed te reinigen.

Bent u toch nog bang voor uitglijders? Geen enkel probleem! Wij brengen desgewenst ook een anti-slip laag aan in de gietvloer.

Jennifer Jennifer

Benieuwd? Maak dan snel een afspraak


Bezoek onze showroom

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen

De voordelen van een gietvloer in de badkamer

De voordelen van een gietvloer in de badkamer

  • een gietvloer in de badkamer creëert rust en luxe
  • geen voegen waar bacteriën zich kunnen hechten
  • toepasbaar met vloerverwarming
  • praktisch en goed te reinigen
  • anti-slip mogelijk
  • mogelijk over een tegelvloer zonder slopen
  • 100% waterdicht (pu)
  • warm en comfortabel, zélfs zonder vloerwarming (pu)
  • toepasbaar in uw inloopdouche (pu)
  • in vele unikleuren of betonlook
pu gietvloer Rosmalen pu gietvloer Rosmalen

Badkamer renovatie met gietvloer

Een gietvloer is bij uitstek de ideale oplossing wanneer u uw oude badkamer gaat renoveren. U hoeft hiervoor uw oude vloer vaak niet eens te slopen. Een gietvloer kan gewoon over uw tegelvloer worden aangebracht. Hiervoor zullen wij de vloer eerst egaliseren zodat alle naden en voegen opgevuld zijn. Vervolgens kan de gietvloer hierop worden aangebracht. Vanwege de geringe dikte van 2-3 mm van een gietvloer verliest u niet veel hoogte en behoudt u tevens het rendement van eventueel onderliggende vloerverwarming. U kunt binnen enkele weken uw oude badkamer een compleet andere uitstraling geven!

Het aanbrengen van een gietvloer neemt altijd meerdere dagen in beslag, ongeacht de grootte van het oppervlak. Vandaar dat bij kleinere ruimtes een gietvloer relatief kostbaar kan zijn. Wanneer u dus op zoek bent naar een gietvloer voor uw badkamer renovatie is het raadzaam om te overwegen meerdere ruimtes tegelijkertijd te voorzien van een gietvloer. Daardoor wordt de prijs per m2 lager én kunt u wellicht genieten van een naadloze vloer op de gehele verdieping!

Gietvloer in de badkamer zelf doen?

Wanneer u zelf handig bent, is het begrijpelijk dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Een gietvloer laten aanbrengen is immers niet goedkoop. Het is echter zeer raadzaam om hier toch een professional voor in te schakelen. Deze beschikt niet alleen over de beste materialen, maar ook jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap mogen niet worden onderschat.

U wilt immers niet dat uw vloer lekkages krijgt, osmose ontstaat, de vloer niet hecht of niet strak wordt aangebracht. Uw vakman weet precies waar hij op moet letten en staat garant voor kwaliteit in de oplevering. B·Art is aangesloten bij de NOA. Zo bent u verzekerd van heldere afspraken, vakwerk én NOA-Afbouwgarantie.

We hebben op een erg prettige en deskundige manier advies gekregen over de gietvloeren.

We hebben op een erg prettige en deskundige manier advies gekregen over de gietvloeren.

pu-gietvloer-duo-art-badkamer-douche-Uden pu-gietvloer-duo-art-badkamer-douche-Uden

Beton cire in badkamer – nadelen

Betoncire is een fraai product dat tegenwoordig erg populair is en ook vaak wordt toegepast als vloer- en wandafwerking in badkamers. En dat snappen we! Het is namelijk stoer en robuust en geeft uw badkamer een mooie natuurlijke uitstraling.

Helaas kleven er ook wel nadelen aan betoncire in de badkamer. Met name bij toepassing in het douchegedeelte waar het te maken krijgt met een langdurige belasting van water kan dit problemen geven. Hoewel het materiaal wel waterdicht is, is het niet ongevoelig voor krimpscheurtjes waardoor er op den duur toch lekkages kunnen ontstaan. Wij adviseren dit materiaal daarom dan ook niet toe te passen in doucheruimtes. Dat geldt niet alleen voor de douchevloer, maar ook voor de wanden in de doucheruimte.

Wilt u toch graag een betoncire vloer op de badkamer? Dat kan natuurlijk! U kunt voor de doucheruimte dan eventueel kiezen voor een douchebak of doucheplaat. De rest van de badkamervloer kan dan gerust worden voorzien van onze WOONbeton (betoncire) vloer.

Bekijk andere toepassingen:

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in. U ontvangt direct en vrijblijvend een richtprijsofferte. Bij het bepalen van de totale kosten van een gietvloer wordt rekening gehouden met diverse factoren. Voor een compleet beeld van de kosten ontvangen wij u graag in de showroom voor een detailgesprek.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder

PU gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in uw badkamer en zelfs in uw doucheruimte. Stijlvol en makkelijk schoon te maken. Eventueel kan de vloer ook worden voorzien van anti-slip.

Lees verder

Een pu gietvloer is bij uitstek geschikt voor toepassing in de badkamer en kan zélfs in uw doucheruimte worden aangebracht. Eventueel kan ook anti-slip worden toegepast voor extra grip.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?