fb

Binnenkijken in schuurwoning | Veghels Buiten

Ten zuidoosten van Veghel is het concept Veghels Buiten tot ontwikkeling gekomen. Alles in dit nieuwe woongebied is nieuw. Iedereen kiest en bepaalt zelf. Wij zijn verheugd dat wij reeds enkele woningen van onze gietvloeren mochten voorzien.

Robert en Isabel: “Op referentie van onze aannemer zijn wij in Oss geweest bij B·Art Gietvloerboutique. In de showroom zijn wij goed geholpen en er waren veel voorbeelden voorhanden. De keuze voor een concrete art gietvloer en de kleurkeuze was snel gemaakt! "In onze schuurwoning in Veghel hebben wij gietvloeren toegepast in de gehele woning. De benedenverdieping (inclusief berging, keuken en entree) op cementgebonden basis en voor de slaapkamers op de bovenverdieping de polyurethaan variant. Deze laatste voelt wat behaaglijker aan en is ook als doorlopende vloer gelegd in de badkamers en de douche ruimtes. Overigens een goede combinatie met de vloerverwarming die wij als hoofdverwarming hebben toegepast."

Nog steeds blij met onze gietvloer

"De uitvoering van ons pand verliep uiteindelijk sneller en gelukkig konden de vloeren eerder worden gelegd. B-Art biedt enorme flexibiliteit om mee te denken en in te spelen op de actuele situatie. “We leven nu ruim 3 jaar op de gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique en zijn nog steeds erg blij met onze keuze!”

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?