fb

Binnenkijken bij Harry en Tineke in Den Bosch

Het kiezen van de juiste vloer voor je huis is een belangrijke beslissing. De vloer moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en passend bij je interieur.

Een goede keus, een topbedrijf!

Harry en Tineke: "Voor onze nieuwe woning wilden wij graag een gietvloer voor de gehele woning (3 woonlagen). Uiteraard wilden we meerdere offertes en adviezen krijgen voordat we een definitieve keuze maakten. Na 2 offertes ontvangen te hebben, kregen we van onze interieurstyliste het advies om bij B·Art te gaan kijken. Uit een groot aanbod van diverse vloeren en kleuren, kozen we uiteindelijk voor de Silkstone vloer in de kleur Elephant Grey: een vloer die uitstekend past bij het interieur dat wij voor ogen hadden.

Nadat we voor B-Art hadden gekozen, lieten we de andere leveranciers weten dat de keuze niet op hen viel. We kregen van hen de vraag “Voor wie hebben jullie gekozen?”. Toen het antwoord B-Art was, kregen we als reactie “Een goede keus, een topbedrijf”, dat zegt natuurlijk ook wel wat!"

B-Art heeft zich tijdens het gehele proces erg flexibel en proactief opgesteld

Harry en Tineke: "Omdat onze woning nog in aanbouw was, hebben we in een vroeg stadium het proces met B-Art doorlopen. Daarbij heeft B-Art zich flexibel en proactief opgesteld. Via de mail kregen we veel informatie over de do’s en dont’s voor, tijdens en na het gieten van de vloer. En op de site vind je ook veel informatie."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

De kwaliteit van de vakmensen is bijzonder hoog

Harry en Tineke: "De ware kwaliteit van B-Art bleek bij het het fantastische resultaat: een mooie afwerking tot in de details. We waren zeer verrast, niet alleen door het resultaat maar ook dat de klus na vier dagen was geklaard en de vakmensen in stilte waren vertrokken. Vrijdag vonden we de sleutel in de brievenbus. We zouden B-Art zonder twijfel aanbevelen bij iedereen die overweegt een gietvloer te kiezen. De kwaliteit van de vakmensen is bijzonder hoog."

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Harry en Tineke en wilt u ook eens een kijkje nemen in onze showroom voor professioneel advies op maat? Bezoek dan onze showroom!

Jennifer Vrijblijvend advies?