fb

Binnenkijken bij Familie Hans | Lent

Het huis annex architectenbureau in Lent bij Nijmegen, heeft Ab Hans van Loko Architecten zelf ontworpen en samen met zijn vrouw en drie kinderen wonen ze er zeer naar hun zin. In opdracht van de bewoners brachten wij twee verschillende vloersystemen aan

Krachtige uitstraling met een gietvloer

In opdracht van de bewoners brachten wij twee verschillende vloersystemen aan. Op de begane grond in keuken, woonkamer en hal werd gekozen voor een Concrete Art gietvloer die vloeiend overloopt in de houten vloer van de woonkamer. De combinatie van het warme hout samen met deze stoere industriële vloer geeft een prachtig contrast.

Een cementgebonden gietvloer is niet geschikt voor toepassing in de doucheruimte. Daarom kozen de bewoners voor een prachtige Mono Art polyurethaan gietvloer in de badkamer. Deze is niet alleen 100% waterdicht, maar ook zeer gemakkelijk schoon te maken en bovendien creëert het rust in de ruimte.

Heldere afspraken, flexibele planning

Familie Hans: “Hele duidelijke en heldere afspraken, maar toch heel flexibel in de planning. Dat was erg prettig in de hectiek rondom de bouw van ons nieuwe huis.Er is ook heel netjes en secuur gewerkt waardoor het resultaat een prachtige gietvloer is.

We hebben op een erg prettige en deskundige manier advies gekregen over de gietvloeren. Het is ontzettend mooi geworden en we zijn ook erg blij met de manier van werken”.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?