fb

Binnenkijken bij Tribal Music Group in Oss

Het kiezen van de juiste vloer voor je kantoor of werkruimte is een belangrijke beslissing. Het moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en praktisch zijn.

Vanwege B·Art's mooie showroom, mooie prijzen en nabijheid voelden ze vertrouwd aan

Stan: "Bij het zoeken naar een gietvloerbedrijf in onze omgeving, ontdekten we B·Art. We wilden we graag een bedrijf uit de omgeving kiezen. B·Art kwam naar voren als een veelbelovende optie, niet alleen vanwege de nabijheid, maar ook vanwege hun positieve reputatie. Het feit dat ze een prachtige showroom hebben waar we verschillende vloeropties konden bekijken, gaf ons het vertrouwen dat B·Art hoogwaardige producten en vakmanschap aanboden. Bovendien was de prijs erg redelijk in vergelijking met andere bedrijven die we hadden overwogen."

De klantenservice was uitstekend en we voelden ons goed ondersteund gedurende het hele proces

Stan: "Het hele proces van begin tot eind verliep soepel met B·Art. De medewerkers waren zeer professioneel en efficiënt in hun werk. Eventuele aanpassingen die nodig waren, werden snel opgepakt door Bart. Bart kwam persoonlijk langs om ervoor te zorgen dat alles naar wens was en eventuele problemen op te lossen."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Het niveau van advies dat we ontvingen getuigde van hun expertise en hun bereidheid om ons te helpen de juiste keuzes te maken

Stan: "Wat ons echt opviel bij B·Art was het niveau van advies dat we ontvingen. Niet alleen tijdens het proces, maar ook daarna werden we voorzien van waardevol advies. Bart en zijn team gaven ons gedetailleerde informatie over het onderhoud van de vloer en gaven suggesties over de kleur en het type vloer dat het beste bij onze inrichting zou passen. Dit getuigde van hun expertise en hun bereidheid om ons te helpen de juiste keuzes te maken.

Het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat, en we kunnen met trots zeggen dat we ontzettend tevreden zijn met onze nieuwe B·Art gietvloer. De kwaliteit van het vakmanschap is duidelijk zichtbaar en de vloer past perfect bij de stijl van ons bedrijf."

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Stan en wilt u ook eens een kijkje nemen in onze showroom voor professioneel advies op maat? Bezoek dan onze showroom!

Jennifer Vrijblijvend advies?