fb

Beschermdoppen van ScratchnoMore

Onlangs schreef ScratchnoMore een blog over onze ervaringen met de beschermdoppen van ScratchnoMore.

30 juni | Investeer in goede beschermdoppen en onderhoud

B-Art Gietvloerboutique uit Oss is met ruim 25 jaar aan ervaring een specialist op gietvloergebied te noemen. Wat ooit begon als eenmanszaak met een kleine showroom aan huis is inmiddels uitgegroeid tot een heuse Gietvloerboutique met ruime showroom. Om al die fraaie vloeren langdurig mooi te houden is B·Art dealer geworden van Scratch no More. In gesprek met Inge van Dommelen van B·Art legt zij uit waarom de producten van Scratch no More bijdragen aan het beschermen van de gietvloer.

B·Art kwam bij Scratch no More terecht nadat zij eerst beschermingsproducten van een ander merk verkochten. Deze beschermdoppen bleken echter niet voldoende te beschermen. “De doppen van Scratch no More zijn voor (giet)vloeren de meest ideale bescherming. Omdat Scratch no More complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten heeft ontwikkeld, zijn deze altijd goed passend. Deze professionele doppen zitten blijvend stevig en vanwege het hoogpolige materiaal neemt het vuil en stof op, waardoor dit geen schurende werking heeft op de vloer .”

De klant voorzien van de juiste informatie betreffende onderhoud van een gietvloer staat bij B·Art hoog in het vaandel. Inge: “Het is ook gewoon écht belangrijk voor elk type vloer om te investeren in goede beschermingsproducten. Eenvoudige plakviltjes volstaan niet. Ze zijn niet stevig genoeg, blijven niet goed zitten en bovendien werkt vilt (met bijvoorbeeld zand er onder) als schuurpapier op de vloer.”

De vloer zo lang mogelijk mooi houden doe je in de eerste plaats door deze op de juiste wijze en met regelmaat te reinigen. Daarnaast zorg je dus voor de juiste bescherming en controleer en vervang je deze tijdig. Want ondanks dat de vloer van hoge kwaliteit is, is de vloer nooit geheel krasvrij. Dat beaamt ook Inge: “Er bestaat helaas geen enkele vloer die volledig krasvrij is, dat is onmogelijk. Maar door de juiste behandeling en goede bescherming zal het veel schade voorkomen.”

Benieuwd naar de producten van Scratch No More? Bezoek de webshop van Scratchnomore

Jennifer Vrijblijvend advies?