Get touched by the

beauty from below

Over ons

Get touched by the

beauty from below

Over ons

Over ons

Over ons

Uw specialist in gietvloeren

Met ruim 25 jaar aan ervaring mogen wij ons – met gepaste bescheidenheid – inmiddels best de specialist noemen. Wat ooit begon als eenmanszaak onder de naam ‘B-Art Works gietvloeren’ met een kleine showroom aan huis, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse gietvloerboutique!

Sinds 2019 is B·Art Gietvloerboutique gevestigd in een fraai pand met een prachtige, uitgebreide showroom. Hier werken wij dagelijks met een klein en hecht team aan het verwezenlijken van droomvloeren. Onze professionals hebben allen dezelfde liefde voor het vak en oog voor detail.

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Kwaliteit en vakmanschap

B·Art Gietvloerboutique levert maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit die worden aangebracht met de grootste precisie. Daarvoor werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers én met een eigen team van ervaren en gedreven applicateurs.

In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende vloeren van strakke polyurethaan gietvloeren tot robuuste woonbetonvloeren. Welke vloer u ook kiest; met een gietvloer van B·Art kiest u altijd voor een kwaliteitsproduct.

Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

showroom gietvloeren Oss showroom gietvloeren Oss

Groen, groener, groenst!

Bij B·Art zijn we volop bezig met milieu en duurzaamheid. Zo bestaan de meeste producten voor 85% uit natuurlijke grondstoffen en worden materialen vervaardigd in de groenste fabriek van Nederland.

Persoonlijk en betrouwbaar

Service staat bij ons hoog in het vaandel; vanaf het eerste contact tot de nazorg van uw vloer. U kunt bij ons rekenen op professioneel en eerlijk advies waarbij wij uw persoonlijke situatie en wensen nooit uit het oog verliezen. Wij houden van heldere communicatie, denken graag (flexibel) mee met uw planning en begeleiden u gedurende het gehele traject op persoonlijke en transparante wijze.

Showroom Brabant

B·Art Gietvloerboutique beschikt over een ruime inspirerende showroom aan de Landweerstraat in Oss. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Onze showroom is daarom uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Bezoek onze showroom