Get touched by the

beauty from below

Gietvloer kleuren

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer kleuren

Gietvloer kleuren

Gietvloer kleuren

The Art of Color

De collectie van B·Art Gietvloerboutique bestaat uit diverse type vloeren met elk hun eigen gietvloer kleuren en kleurencombinaties. Van pure eenvoud en een moderne uitstraling met een PU in unikleur of betonlook tot een industriële en robuuste look met onze Concrete Art of Woonbeton vloeren in stoere grijstinten; er is altijd een perfecte match en gietvloerkleur te vinden! Laat u inspireren door onze prachtige The Art of Color kleurencollectie.

De kleur is prachtig en past precies bij de visie die we hebben bij ons huis. Daar heeft B·Art Gietvloerboutique ons erg goed bij geholpen.

De kleur is prachtig en past precies bij de visie die we hebben bij ons huis. Daar heeft B·Art Gietvloerboutique ons erg goed bij geholpen.

Gietvloer Oss Gietvloer Oss

Pu gietvloer kleuren

Een pu (polyurethaan) gietvloer is verkrijgbaar in vele unikleuren en 2-kleurenmixen. Naast onze eigen kleurencollectie is het mogelijk om te kiezen voor o.a. Ral en NCS kleuren.

Mono Art kleuren

Ervaar de klasse van eenvoud met onze Mono Art unikleuren. Van warme en koele grijstinten tot warm beige, antraciet en olijfgroen; prachtige unikleuren die de basis vormen voor een modern en eigentijds interieur. Tres Chic!

Alle Mono Art kleuren
Gietvloer Tilburg Gietvloer Tilburg

Duo Art kleuren

Een Duo Art gietvloer wordt gegoten in een speelse twee-kleurenmix waardoor een gemêleerd effect ontstaat. Deze is verkrijgbaar in heel veel gave kleurencombinaties. Onze Duo Art kleurencollectie is zorgvuldig door ons samengesteld en bestaat uit vele grijstinten, afgewisseld met o.a. warme zandkleuren, marmer wit en stoer denim blauw.

Alle Duo Art kleuren

Gietvloer kleuren Ral

Mocht u uw kleur niet kunnen vinden in onze kleurencollectie dan kan een pu vloer kan ook uitgevoerd worden in Ral en NCS kleuren. Uiteraard beschikken wij over Ral en NCS kleurenwaaiers, zodat we een (mix)kleur kunnen uitzoeken en/of samenstellen. Wij kunnen hier vervolgens een staal van laten maken, zodat u een goed beeld krijgt van de kleur. Van enkele populaire Ral kleuren hebben wij al gietvloer stalen beschikbaar in onze showroom.

Gietvloer Veghel Gietvloer Veghel

Concrete Art gietvloer kleuren

In onze collectie Concrete Art gietvloer kleuren vindt u vooral natuurlijke grijstinten, passend bij het industriële karakter van deze cementgebonden gietvloer. Maar voor wie nét even iets anders zoekt is er ook een prachtige steenrode kleur, off-white en zandkleur aan de collectie toegevoegd.

Concrete Art collectie
Gietvloer Helmond Gietvloer Helmond

Woonbeton kleuren

Stoer en robuust, dát is Woonbeton. Maar wie dacht dat woonbeton altijd grijs van kleur moet zijn heeft het zeker mis! In onze collectie Woonbeton kleuren vindt u naast betongrijs vele andere, bijzondere kleuren. En vanwege het grove karakter van deze vloer heeft elke kleur een prachtige nuance die bovendien altijd uniek is.

Woonbeton collectie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Kleuradvies

Soms kan het nog best lastig zijn om de perfecte kleur voor je gietvloer te vinden. Het is immers niet zomaar iets; de vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van de woning of ruimte. Alleen kijken naar wat u mooi vindt is dan ook niet genoeg. Er moet gekeken worden naar lichtinval, aanwezige materialen en kleuren van meubels en van wanden en raambekleding om een kleur te kiezen die in harmonie is met de rest van het interieur.

Gelukkig hoeft u dat niet allemaal alleen te doen. Tijdens een eerste bezoek aan onze showroom informeren wij u eerst uitgebreid over alle vloeren uit ons assortiment en gaan we samen op zoek naar de vloer die het beste bij uw smaak, wensen en levensstijl past. Natuurlijk is het leuk om dan alvast even onze kleurencollectie te bewonderen om te zien welke kleuren of kleurencombinaties er allemaal (mogelijk) zijn. En misschien zit er dan al meteen de perfecte match tussen!

Het uitkiezen van de kleur hoeft echter zeker niet meteen. Wij maken hiervoor graag een aparte kleurafspraak, zodat we alle tijd hebben om samen met u op zoek te gaan naar dé kleur voor uw droomvloer! Tijdens deze afspraak kunt u eventueel inspiratiemateriaal en stalen meenemen waar we mee kunnen werken. En uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om onze kleurstalen in uw woning te kunnen bekijken.

Jennifer Jennifer

Hulp nodig?


Kom langs en laat u inspireren!

Afspraak maken

Kleurenoverzicht gietvloer kleuren

Kleurenoverzicht gietvloer kleuren

Voor het volledige kleurenoverzicht gietvloer kleuren bekijkt u onze The Art of Color collectie.

Tip! Bekijk ook eens onze inspiratie projecten. U kunt hier projecten selecteren op een specifieke ruimte, type vloer of uw favoriete kleur!

The Art of Color collection

Kleuren gietvloer

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van kleuren voor uw gietvloer. Elke kleur, tint of ondertoon geeft weer een ander gevoel. Zo kunnen bepaalde kleuren een warme en luxe uitstraling geven, terwijl andere kleuren de ruimte juist een stoere en frisse look geven.

pu gietvloer kinderkamer pu gietvloer kinderkamer

Gietvloer wit

Een witte gietvloer oogt modern en luxueus. Wanneer u kiest voor een witte gietvloer dient u er wel rekening mee te houden dat deze wat meer besmettelijk kan zijn voor vuil en stof. Gelukkig is een gietvloer wel heel gemakkelijk en snel schoon te maken! Bekijk ons reinigingsadvies om uw witte gietvloer weer mooi schoon te krijgen.

Gietvloer Lent Gietvloer Lent

Gietvloer lichtgrijs

Verreweg de meeste mensen kiezen voor een grijze gietvloer. Saai zou je bijna zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn namelijk ontelbare tinten grijs verkrijgbaar. Van donker naar lichtgrijs, van warm naar koel of met een groene ondertoon. Bovendien zorgt een grijze vloer voor een perfecte neutrale basis in uw interieur.

Gietvloer Den Bosch Gietvloer Den Bosch

Gietvloer beige en gietvloer zandkleur

Een beige gietvloer of een gietvloer in zandkleur kan erg elegant zijn. Het geeft warmte en sfeer aan de ruimte. Combineer een beige of zandkleur gietvloer met een strakke donkerbruine of zwarte keuken voor een mooi contrast. Maar ook lichte witkleuren en off-white tinten misstaan zeker niet bij deze warme gietvloer kleuren.

woonbeton-betoncire-garagewoning van Sonsbeek Park Arnhem-betonlook woonbeton-betoncire-garagewoning van Sonsbeek Park Arnhem-betonlook

Gietvloer zwart

Een zwarte gietvloer of andere donkere kleuren zoals antraciet of diep donkerblauw geven direct een stoer en industrieel karakter aan je woning. Zwarte gietvloeren zijn prachtig te combineren met houten materialen, met staal (bijvoorbeeld stalen deuren) en lichte koele kleuren.

Onze showroom is gesloten van 24 december t/m 4 januari.