Get touched by the

beauty from below

Gietvloer kleuren

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer kleuren

Gietvloer kleuren

Gietvloer kleuren

De collectie van B·Art Gietvloerboutique bestaat uit diverse type vloeren met elk hun eigen gietvloer kleuren en kleurencombinaties. Van pure eenvoud en een moderne uitstraling met een PU in unikleur of betonlook tot een industriële en robuuste look met onze Concrete Art of Woonbeton vloeren in stoere grijstinten; er is altijd een perfecte match en gietvloerkleur te vinden! Laat u inspireren door onze prachtige ‘The Art of Color’ kleurencollectie.

De kleur is prachtig en past precies bij de visie die we hebben bij ons huis. Daar heeft B·Art Gietvloerboutique ons erg goed bij geholpen.

De kleur is prachtig en past precies bij de visie die we hebben bij ons huis. Daar heeft B·Art Gietvloerboutique ons erg goed bij geholpen.

polyurethaan-Mono-art-gietvloer-slaapkamer-Oss polyurethaan-Mono-art-gietvloer-slaapkamer-Oss

Pu gietvloer kleuren

Mono Art

Ervaar de klasse van eenvoud met onze Mono Art gietvloer kleuren. Van warme en koele grijstinten tot warm beige, antraciet en olijfgroen; prachtige unikleuren die de basis vormen voor een modern en eigentijds interieur. Tres Chic!

Duo Art

Een Duo Art gietvloer wordt gegoten in een twee-kleurenmix waardoor een gemêleerd effect ontstaat; ook wel betonlook genoemd. Deze is verkrijgbaar in heel veel gave kleurencombinaties. Onze Duo Art kleurencollectie is zorgvuldig door ons samengesteld en bestaat uit vele grijstinten, afgewisseld met o.a. warme zandkleuren, marmer wit en stoer denim blauw.

Bekijk pu kleurencollectie

Gietvloer kleuren Ral

Een pu vloer kan gemaakt worden in elke Ral of NCS kleur mocht de gewenste kleur niet in onze collectie zitten. Uiteraard beschikken wij ook over een Ral en een NCS kleurenwaaier zodat we een kleur kunnen uitzoeken en/of samenstellen. Wij kunnen hier vervolgens een staal van laten maken, zodat u een goed beeld krijgt van de kleur. Van enkele Ral kleuren hebben wij al gietvloer stalen beschikbaar om te bekijken.

concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch

Concrete Art gietvloer kleuren

In onze collectie Concrete Art gietvloer kleuren vindt u vooral natuurlijke grijstinten, passend bij het industriële karakter van deze cementgebonden gietvloer. Maar voor wie nét even iets anders zoekt is er ook een prachtige terracottakleur en een mooie off-white kleur aan de collectie toegevoegd.

Bekijk Concrete Art collectie
woonbeton-betoncire-eetkamer-Arnhem-betonlook woonbeton-betoncire-eetkamer-Arnhem-betonlook

Woonbeton kleuren

Stoer en robuust, dát is Woonbeton. Maar wie dacht dat woonbeton altijd grijs van kleur moet zijn heeft het zeker mis! In onze collectie Woonbeton kleuren vindt u naast betongrijs vele andere, bijzondere kleuren. En vanwege het grove karakter van deze vloer heeft elke kleur een prachtige nuance die bovendien altijd uniek is.

Bekijk Woonbeton collectie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Kleuradvies

Soms kan het nog best lastig zijn om de perfecte kleur voor je gietvloer te vinden. Het is immers niet niks; de vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van de woning of ruimte. Alleen kijken naar wat u mooi vindt is dan ook niet genoeg. Er moet gekeken worden naar lichtinval, aanwezige materialen en kleuren van meubels en van wanden en raambekleding om een kleur te kiezen die in harmonie is met de rest van het interieur. Gelukkig hoeft u dat niet allemaal alleen te doen. Tijdens een eerste bezoek aan onze showroom informeren wij u eerst uitgebreid over alle vloeren uit ons assortiment en gaan we samen op zoek naar de vloer die het beste bij uw smaak, wensen en levensstijl past. Natuurlijk is het leuk om dan alvast even onze kleurencollectie te bewonderen om te zien welke kleuren of kleurencombinaties er allemaal (mogelijk) zijn. En misschien zit er dan al meteen de perfecte match tussen! Het uitkiezen van de kleur hoeft echter zeker niet meteen. Wij maken hiervoor graag een aparte kleurafspraak, zodat we alle tijd hebben om samen met u op zoek te gaan naar dé kleur van uw droomvloer! Tijdens deze afspraak kunt u eventueel inspiratiemateriaal en stalen meenemen waar we mee kunnen werken. En uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om onze kleurstalen in uw woning te kunnen bekijken.

Jennifer Inge

Kleurkeuze afspraak?


Maak hier direct een afspraak

Afspraak maken
pu gietvloer-kinderkamer pu gietvloer-kinderkamer

Kleuren gietvloer

Gietvloer wit

Een witte gietvloer oogt modern en luxueus. Wanneer u kiest voor een witte gietvloer dient u er wel rekening mee houden dat deze wat meer besmettelijk kan zijn. Gelukkig is een gietvloer wel heel gemakkelijk en snel schoon te maken. Bekijk ons reinigingsadvies om uw witte gietvloer weer mooi schoon te krijgen.

polyurethaan-Mono-art-gietvloer-woonkamer-Oss polyurethaan-Mono-art-gietvloer-woonkamer-Oss

Gietvloer grijs

Verreweg de meeste mensen kiezen voor een grijze gietvloer. Saai zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn ontelbare tinten grijs verkrijgbaar. Van donker naar lichtgrijs, van warm- naar koel of met een ondertoon van groen of zelfs rood. Bekijk onze collectie grijze gietvloer kleuren; gietvloer lichtgrijs of gietvloer warm grijs

mono art gietvloer-pu gietvloer-badkamer-Den Bosch mono art gietvloer-pu gietvloer-badkamer-Den Bosch

Gietvloer beige

Een gietvloer in beige of zandkleur of in andere warme tinten kan erg elegant zijn. Let er hierbij wel op dat je niet te veel bruin en zandkleuren in je interieur met elkaar combineert om het er niet “stoffig” uit te laten zien. Combineer een warme kleur gietvloer bijvoorbeeld met een strakke zwarte keuken. Bekijk onze collectie gietvloer zandkleur of gietvloer beige

Gietvloer zwart

Een zwarte gietvloer of andere donkere kleuren geven direct een stoer en eigenzinnig karakter aan je woning. Prachtig te combineren met houten materialen, met staal (bijvoorbeeld stalen deuren) en met vele lichte, warme of koele kleuren. Bekijk onze collectie zwarte gietvloeren