fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De vloeren van B·Art zijn onder normale omstandigheden niet glad. Desgewenst kan anti-slip worden toegevoegd in bijvoorbeeld uw badkamer of garagevloer.

Lees verder

Een gietvloer is goed bestand tegen vloeistoffen, olie en vetten. Laat het echter nooit te lang liggen en ben altijd voorzichtig met producten die kleurstoffen bevatten.

Lees verder

Al onze vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing in de keuken. Een gietvloer is namelijk vloeistofdicht, makkelijk te reinigen en super hygiënisch!

Lees verder

Wij komen ca 1 a 2 weken voorafgaand aan de werkzaamheden op locatie voor een voorinspectie en een vochtmeting. Alleen in uitzonderlijke situaties komen al eerder op locatie kijken.

Lees verder

Om een goed beeld te geven van al onze producten en alle mogelijkheden, ontvangen wij onze klanten graag in onze showroom. Hier bespreken we uw situatie, uw stijl en kunt u stalen meenemen van materialen waar de gietvloer mee moet matchen.

Lees verder

PU gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in uw badkamer en zelfs in uw doucheruimte. Stijlvol en makkelijk schoon te maken. Eventueel kan de vloer ook worden voorzien van anti-slip.

Lees verder

Een pu gietvloer is bij uitstek geschikt voor toepassing in de badkamer en kan zélfs in uw doucheruimte worden aangebracht. Eventueel kan ook anti-slip worden toegepast voor extra grip.

Lees verder

Wanneer u zelf handig bent is het begrijpelijk dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Het is echter zeer raadzaam om hier toch een professional voor in te schakelen.

Lees verder

Een coatingvloer is een dunnere laag die wordt gerold in plaats van wordt gegoten zoals bij een gietvloer. Hierdoor kan het sneller worden aangebracht en is het voordeliger dan een gietvloer.

Lees verder

Een gietvloer is een siervloer van 2 tot 6 mm dik die volledig naadloos wordt aangebracht op de ondervloer of dekvloer.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw vloer kunnen genieten. B·Art geeft u daarom graag tips om uw gietvloer langer mooi te houden.

Lees verder

Niet alle producten zijn geschikt voor het reinigen van uw gietvloer. Wij geven u graag tips over de juiste reinigingsproducten. Deze producten zijn ook te bestellen in onze webshop.

Lees verder

Wanneer u koffie of wijn morst op de gietvloer kunt u dit direct opdoen met een keukendoekje.

Lees verder

Wanneer u uw gietvloer niet schoon krijgt, reinigt u waarschijnlijk met verkeerde middelen of middelen die teveel zeep bevatten. Daardoor kan de vloer een vettige sluierlaag krijgen die vuil juist weer harder aantrekt en het reinigen ook bemoeilijkt.

Lees verder

Het beste is om dit te doen met een microvezeldoek, speciaal voor droog gebruik of een stofzuiger met een zachte borstel.

Lees verder

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! Wij geven u graag tips om krassen in uw gietvloer zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees verder

Nee hoor, niet meer dan bij elke andere vloer! Elke vloer krijgt na verloop van tijd gebruikerssporen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen geven wij u graag tips.

Lees verder

Een gietvloer schoonmaken is gelukkig erg makkelijk. Voor een goede reiniging is het echter wel van belang dat dit op de juiste manier en met de juiste producten gebeurt, zodat u nog lang van uw mooie vloer kunt blijven genieten.

Lees verder

Wanneer u krasjes op uw vloer ziet, betekent dit in de meeste gevallen dat u het vuil ziet dat in de krasjes zit. De vloer goed reinigen kan dan al een oplossing zijn. Bij veel oppervlakkige krasjes is het renoveren van uw gietvloer ook mogelijk.

Lees verder

Donkere gymschoenen/sneakers of zwarte profielzolen kunnen soms zwarte strepen op een gietvloer achterlaten. Met een microvezeldoek kunt u deze vaak eenvoudig wegpoetsen.

Lees verder

Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in. U ontvangt direct en vrijblijvend een richtprijsofferte. Bij het bepalen van de totale kosten van een gietvloer wordt rekening gehouden met diverse factoren. Voor een compleet beeld van de kosten ontvangen wij u graag in de showroom voor een detailgesprek.

Lees verder

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?