fb

Binnenkijken in moderne droomvilla in Uden

Door aan te voelen en goed te luisteren naar wat de wensen zijn van de klant, werken wij samen naar de uiteindelijke keuze van de gietvloer toe. Wordt het een polyurethaan gietvloer of toch een cementgebonden gietvloer? In deze villa verzorgden wij ruim 220 m2 polyurethaan gietvloer in een mooie lichte mêlering. De gehele woning straalt een en al luxe uit. Een woonkamer met allure en dynamische accenten waar de gietvloer helemaal tot zijn recht komt.

In de kinderspeelkamer kan in alle vrijheid gespeeld worden. Ziet u het al voor u? Een blauwe, roze of wellicht toch een basic kleur gietvloer in de speelkamer voor uw kinderen? Een gietvloer is niet geschikt als buitenvloer. De bewoners van deze villa kozen voor een buitenvloer in dezelfde aardeteint en uitstraling als de gietvloer binnen voor een mooie uniforme uitstraling.

Een gietvloer voelt erg comfortabel aan

De gehele woning straalt een en al luxe uit die versterkt wordt door de strakke gietvloer in de woonkamer, eerste verdieping en ook de kinderspeelkamer. Een gietvloer is eenvoudig schoon te maken en voelt erg comfortabel aan. Op de eerste verdieping staat de slaapkamer in open verbinding met de badkamer en inloopkast. De indeling is niet alleen mooi, maar daarnaast ook zeer praktisch. En het creëert op deze manier een ruimtelijk effect. De rust en luxe die deze ruimten uitstralen, maken het geheel tot een waar droominterieur.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?