fb

Binnenkijken in mobiele nagelstudio van LAKWERK Amsterdam

Nadat ze Amsterdam betoverd hebben willen Jessica Scholten en Saar Koningsberger - founders van LAKWERK - nu de rest van Nederland veroveren met hun passie voor nailart. En waarom zou je één locatie kiezen wanneer je ook óveral kunt zijn! Zij toverden daarom een vintage UPS bus compleet om naar een té gekke en volwaardige nagelsalon op wielen; de LAKWERK TRUCK.

De vintage truck is daarvoor van binnen én van buiten, van plafond tot vloer compleet aangepakt. Aan elk detail is gedacht. Hiervoor hebben Jessica en Saar de hulp van verschillende vakprofessionals ingeschakeld. B·Art Gietvloerboutique bracht hier in opdracht van Lakwerk een 3D holografische glittervloer aan.

B·Art snapt het, wat een vakwerk!"

Saar: "Wij wisten direct dat wij een gave glittervloer wilden voor onze truck. Maar het viel nog niet mee om een partij te vinden die voor ons die té gekke vloer kon maken. Hier en daar een glimmertje was voor ons echt niet genoeg, het moest echt hysterisch worden! Na een oproepje op onze socials kwam iemand met de tip om B·Art Gietvloerboutique te benaderen. En wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan! Zij snapten het direct en waren daarbij ook net zo enthousiast als wij om hiermee aan de slag te gaan."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Hoe gekker hoe beter

De opdracht van Jessica en Saar was van begin af aan duidelijk; GLITTER. Hoe gekker hoe beter! En dat is dan ook precíes wat we bij B·Art hebben gedaan. Natuurlijk geheel passend bij de huisstijl van Lakwerk met een 3D holografische glitter. Wat een plaatje is het geworden! Naast de meest fantastische nagels, stap je straks dus óók met een unieke ervaring rijker uit deze truck! Wie weet kom jij haar binnenkort wel tegen in je stad of op je favoriete festival. Bekijk de touragenda van Lakwerk om te zien wanneer ze bij jou in de buurt is.

Eindelijk hebben wij onze glittervloer!

Saar: "B·Art snapt het, wat een vakwerk! En jongens wat een vette vloer is het geworden!! Echt ongelofelijk te gek! EINDELIJK een glittervloer en wat voor één ???? Zo tof!"

Bekijk hieronder het filmpje van de onthulling van de glittervloer!

Jennifer Vrijblijvend advies?