fb

Binnenkijker: Droomvilla van Object-Z te Nistelrode

Uniek concept

Jeroen van de Veerdonk en Lizet van Berkom van Object Z toverden onlangs deze oude woning uit 1968 om in een prachtige luxe droomvilla. Deze woning werd niet alleen geheel verbouwd, maar ook compleet gemeubileerd en gestyled opgeleverd in samenwerking met Evelien Ploegmakers makelaardij. Een uniek concept!

Het is meteen duidelijk dat bij de verbouwing en de inrichting nergens op bezuinigd is en steeds gekozen is voor duurzame en luxe materialen. Jeroen had bij eerdere projecten nog niet gewerkt met een gietvloer. Dat komt vooral omdat er in de planning vaak te weinig tijd is om de benodigde week hiervoor vrij te houden. Maar bij dit project wist hij direct dat er een gietvloer moest komen. Een strakke planning en duidelijke afspraken hebben ervoor gezorgd dat alles volgens schema verliep.

De combinatie met de houten vloer is prachtig

Wij brachten hier een subtiele Duo Art gietvloer aan in een lichte, maar warme kleurencombinatie. De gietvloer werd aangebracht in o.a. de keuken, eetkamer en hal. De combinatie met de houten vloeren is prachtig! Ook hier is vooraf goed rekening gehouden met diverse hoogtes van de vloeren waardoor de vloeren nu mooi op elkaar aansluiten. Het is een plaatje geworden waar de toekomstige eigenaren zeker trots op kunnen zijn!

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Bij Object-Z vind je architectuur, exterieurontwerp, interieurontwerp en bouwbegeleiding onder één dak. Bekijk meer projecten van Jeroen en Lizet op de website: Object-Z

Jennifer Vrijblijvend advies?