fb

Binnenkijker: Luxe maisonette in centrum Oss

Midden in het centrum van Oss woont dit leuke stel in een compleet verbouwd appartement. Het ruime appartement van ruim 180 m2 telt twee verdiepingen en dateert uit 1955. De woning is compleet gestript en is daarna helemaal opnieuw opgebouwd en van alle gemakken voorzien.

Wij wisten direct: dit wordt ons nieuwe huis

Carlo en Bianca: “Het appartement oogde in eerste instantie vrij klein en hokkerig en er moest een hoop aan gedaan worden om het helemaal naar onze wens te maken; maar bij de eerste bezichtiging wisten wij direct: dit wordt ons nieuwe huis! Wij hebben bijna alle muren er uit gebroken en vervolgens een compleet nieuwe indeling gemaakt waardoor het appartement nu veel groter lijkt. Eigenlijk waren wij op zoek naar een nieuwe keuken voor onze toenmalige woning. De keuken waar wij destijds helemaal verliefd op werden paste alleen niet in die woning. Maar toen geheel onverwacht dit appartement op ons pad kwam was de keus voor de keuken heel snel gemaakt."

B-Art heeft een heel mooi eindproduct afgeleverd

Carlo en Bianca: "Wij waren ook meteen vrij zeker van de keuze voor een gietvloer. Bij B-Art Gietvloerboutique kregen wij een uitgebreid en vakkundig advies over de verschillende type vloeren en wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Polyurethaan gietvloer in 1 kleur. Polyurethaan, omdat deze geluiddempend is, wat een fijne bijkomstigheid is in ons appartement. 1 kleur, omdat dit rust uitstraalt. De vloer is strak wat helemaal bij onze inrichting past en daarnaast is de vloer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Dat bij B-Art kwaliteit op de eerste plaats staat, blijkt uit dat er heel netjes en professioneel is gewerkt. De afwerking is van hoog niveau. B-Art heeft een heel mooi eindproduct afgeleverd."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?