fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Gietvloer slaapkamer

Geniet van rust en comfort

Een gietvloer in de slaapkamer creëert rust en eenheid en kan daardoor bijdragen aan een ontspannen gevoel. De slaapkamer is immers dé plek waar u na een drukke dag volledig tot rust moet kunnen komen om vervolgens ook weer uitgerust wakker te worden. De ideale slaapkamervloer is comfortabel, praktisch en onderhoudsvriendelijk. Al deze eigenschappen vindt u terug in de gietvloer.

Alle vloeren in het assortiment van B·Art zijn toepasbaar op de slaapkamer. Bent u echter op zoek naar het meeste comfort, dan is een polyurethaan gietvloer verreweg de beste keuze voor uw slaapkamer. Ervaar zelf hoe heerlijk aangenaam en comfortabel de gietvloer aanvoelt wanneer u ’s ochtends uit bed stapt.

We leven nu ruim 3 jaar op de gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique en zijn nog steeds erg blij met onze keuze!

We leven nu ruim 3 jaar op de gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique en zijn nog steeds erg blij met onze keuze!

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Bent u alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie opvragen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art Gietvloerboutique werken wij met een gepassioneerd en hecht team dagelijks aan het verwezenlijken van droomvloeren voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze ambachtelijk gegoten vloeren!

Bent u alvast benieuwd naar de kosten van uw droomvloer? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons op. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

Prijsindicatie opvragen
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

pu gietvloer kinderkamer pu gietvloer kinderkamer

PU gietvloer op de slaapkamer

Een gietvloer van polyurethaan is een zeer geliefde keuze voor de slaapkamer en dat is niet voor niets. Door zijn elasticiteit voelt deze zacht aan aan de voeten, neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan waardoor het warm aanvoelt en is de vloer bovendien geluiddempend. Hierdoor krijgt u dus ook meer rust in huis. Geen gestamp meer van spelende kinderen of het getik van het lopen op hoge hakken. U kunt ongestoord genieten van uw boek of favoriete TV programma. Een pu gietvloer is natuurlijk niet alleen ideaal voor uw slaapkamer. Naast woonkamers en keukens is het ook een zeer geliefde toepassing voor kleedruimtes, kinderkamers en de badkamer. Een pu vloer kan zélfs in de doucheruimte worden aangebracht waardoor u de gehele verdieping kunt voorzien van een naadloze gietvloer. Dat is niet alleen bijzonder mooi, maar ook erg praktisch én hygiënisch.

Een pu gietvloer is verkrijgbaar in vele unikleuren en kleurenmixen. U kunt de vloer altijd helemaal naar wens samenstellen zodat het perfect past in uw interieur; of u nu kiest voor stijlvolle eenvoud met onze Mono Art unikleuren of voor onze Duo Art colorblend gietvloer.

Warme voeten, zelfs zonder vloerverwarming

Niets is zo vervelend als het hebben van koude voeten wanneer u in uw bed stapt. Of juist uit uw bed op een koude vloer stapt. Met een polyurethaan gietvloer heeft u dit probleem niet. Vanwege de samenstelling van dit materiaal is een gietvloer van polyurethaan namelijk in staat om de omgevingstemperatuur aan te nemen en deze bovendien ook langer vast te houden. Dat maakt het ook de ideale vloer voor kleedkamers, badkamers en de kinderkamer waar veel gespeeld wordt.

Ook indien u wel over vloerverwarming beschikt in de slaapkamer(s) is dit perfect te combineren met een gietvloer van polyurethaan. Een pu gietvloer verdeelt warmte zeer goed en gelijkmatig over het oppervlak en houdt warmte bovendien langer vast. Maar ook de andere vloeren in het assortiment van B·Art kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Lees hier meer over gietvloer en vloerverwarming.

Gietvloer in Nijmegen Gietvloer in Nijmegen

Stoere slaapkamervloeren

Ondanks de fijne eigenschappen van pu gietvloeren in de slaapkamer kiest natuurlijk niet iedereen voor deze vloer. Soms is dat omdat een ander type vloer is gekozen voor woonkamer of keuken en men graag de gehele woning wil voorzien van dezelfde vloer. Maar uiteraard vaak ook gewoon omdat men op zoek is naar een ruigere en stoerdere vloer voor de slaapkamer.

Een echte betonvloer is vaak geen optie vanwege de dikte van de vloer. Met een WOONbeton vloer of Concrete Art gietvloer kiest u voor een karakteristieke vloer met een natuurlijke uitstraling. En dat zónder veel hoogte te verliezen vanwege de minimale laagdikte van deze vloeren. Deze variëren van ca 2-6 mm. Ook deze vloeren kunnen prima worden toegepast op de slaapkamer. Ze voelen echter wat minder comfortabel aan dan pu omdat ze niet flexibel en wat harder zijn. Daardoor kunnen deze vloeren ook wat kouder aanvoelen indien de ruimte niet beschikt over vloerverwarming. Beschikt de ruimte niet over vloerverwarming en wilt u toch een natuurlijke gietvloer? Werk dan met mooie zachte woonkleden om toch comfortabel en warm uit bed te kunnen stappen. Door deze robuuste vloeren te combineren met zachte materialen ontstaat meteen ook een mooi contrast!

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Gezonder slapen met een gietvloer

Slaapkamers, kledingkamers, kinderkamers en inloopkasten worden over het algemeen erg snel stoffig. Om gezond en lekker te kunnen slapen is het dan ook van belang dat deze ruimtes wat vaker worden schoongemaakt. Met een naadloze gietvloer heeft u de vloer moeiteloos en snel schoon. Bij vloeren met naden en voegen blijft er toch altijd stof en vuil achter, bij een gietvloer is dat niet mogelijk. Daarnaast is een gietvloer ook anti-statisch. Daardoor blijven stofdeeltjes niet aan de vloer ‘plakken’ maar klonteren de deeltjes samen en vormen ze stofwolkjes. Dat maakt een gietvloer niet alleen praktisch, maar ook zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Kom het gerust zelf ervaren in onze inspirerende showroom!

Gietvloer slaapkamer prijs

De prijs van een gietvloer op de slaapkamer is afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen o.a. het type ondergrond, het totaal aantal m2 en bijvoorbeeld de keuze voor het type gietvloer een rol. Bent u benieuwd naar de prijs van uw droomvloer op de slaapkamer? Vraag dan hier vrijblijvend een richtprijsofferte bij ons op. U ontvangt uw prijs binnen enkele minuten in uw mailbox.

Tip! Hoe groter het oppervlak is waar u de gietvloer laat aanbrengen, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Bedenk daarom vooraf goed welke ruimtes u van een gietvloer wilt voorzien. Het kan lonen om tóch die verdieping of die extra kamer ook te voorzien van een gietvloer.

Inge Inge

Op zoek naar uw droomvloer?


Kom langs in onze showroom en laat u inspireren!

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen

De voordelen van een gietvloer op de slaapkamer

De voordelen van een gietvloer op de slaapkamer

  • naadloos
  • creëert rust en ruimte
  • comfortabel en zacht (pu)
  • geluiddempend (pu)
  • toepasbaar met vloerverwarming
  • kindvriendelijk
  • makkelijk te reinigen
  • hygiënisch en anti-allergisch
  • geschikt voor renovaties
  • in vele uitstralingen en kleuren verkrijgbaar
Gietvloer Boxtel Gietvloer Boxtel

Gietvloer slaapkamer plaatsen

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond geplaatst worden. Bij egale dekvloeren kan een gietvloer direct worden aangebracht. In andere gevallen – bijvoorbeeld bij een tegelvloer of een houten constructievloer is vaak wel eerst een voorbewerking nodig. Wij bespreken daarom altijd vooraf met u wat mogelijk is in uw situatie en leveren een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vanwege de geringe laagdikte van een gietvloer verliest u nagenoeg geen ruimte. Zelfs wanneer een voorbewerking of onderlaag nodig is, is de totale opbouwhoogte vaak lager dan bij andere vloersoorten. Dat maakt een gietvloer dan ook een zeer geschikte keuze bij renovatie projecten.

Een gietvloer wordt doorgaans opgebouwd uit diverse lagen waaronder een primer als basis en een sterke transparante coating als toplaag die de vloer beschermt tegen vuil en vocht. Door deze laagopbouw neemt het aanbrengen van een gietvloer altijd meerdere dagen in beslag, omdat de diverse lagen steeds een dag moeten drogen en uitharden. Na een week is de vloer beloopbaar en kunt u genieten van uw droom gietvloer in de slaapkamer.

kleuradvies in de showroom - RAL kleur - NCS kleur - Sikkens kleur kleuradvies in de showroom - RAL kleur - NCS kleur - Sikkens kleur

Voor elke slaapkamer een gietvloer

Er is altijd een gietvloer te vinden die past bij uw wensen en woonstijl; of u nu een modern, industrieel of een landelijk interieur heeft. En of u nu houdt van neutrale grijstinten of juist van kleur en warmte. In onze inspirerende showroom zijn al onze vloeren te bewonderen en ervaren. Wij vertellen u tijdens uw bezoek graag meer over onze diverse vloeren en brengen een eerlijk advies uit passend bij uw wens en smaak. Tevens beschikken wij over een uitgebreide eigen kleurencollectie; van natuurlijke grijstinten tot gewaagde en eigentijdse kleuren. Kijk gerust alvast eens rond in onze ‘The Art of Color’ collectie.

The Art of Color collectie

Gietvloer slaapkamer | Renew Art

Polyurethaan gietvloeren kunnen in alle RAL en NCS kleuren worden gegoten zodat u altijd een kleur of kleurencombinatie kunt kiezen die past bij uw woonsfeer. Verandert u na een aantal jaar uw interieur? Of heeft u een ‘oude’ gietvloer die niet meer bij uw smaak past? Dan kan de gietvloer eenvoudig en voordelig een andere kleur worden gegeven. Bij een Renew Art behandeling wordt de vloer eerst opgeschuurd en vervolgens voorzien van een nieuwe coatinglaag. Hierdoor verdwijnen ook eventuele krasjes die zijn ontstaan in de laklaag. Zo kan de gietvloer tot wel 10, 20 en zelfs 30 jaar mee!

Andere toepassingen:

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een gietvloer is een siervloer van 2 tot 6 mm dik die volledig naadloos wordt aangebracht op de ondervloer of dekvloer.

Lees verder

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw vloer kunnen genieten. B·Art geeft u daarom graag tips om uw gietvloer langer mooi te houden.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?