fb

Binnenkijken bij Tanja en Rodney in Velp

Vaak wordt gedacht dat een gietvloer een kille uitstraling geeft aan je interieur. Maar niets is minder waar! Een gietvloer is juist een perfecte basis; door de eenvoud van een gietvloer kun je eindeloos combineren met andere materialen waardoor het totale plaatje klopt. Tanja en Rodney kozen voor een Mono Art PU gietvloer in een neutrale grijze kleur.

Tanja en Rodney: "Wij zijn bij B-Art terecht gekomen op aanraden van Beatrijs en Susan van Kavel 40. Zij hebben ons laten zien dat een gietvloer zeker niet kil of steriel hoeft te zijn, maar juist makkelijk te onderhouden is en voorál heel goed te combineren met andere materialen. Ook hadden zij ons al een kleuradvies meegegeven voor de vloer welke passend was bij ons interieurplan. We hoefden alleen nog maar te gaan!"

Het contact was zeer prettig, informeel en betrokken

Tanja en Rodney: "Ons eerste contact met B-Art was erg prettig, er heerst een gezellige en informele sfeer waarbij je je meteen thuis voelt. Maar ook het contact tijdens én na het hele proces hebben wij als prettig en zeer betrokken ervaren. Omdat wij problemen met de levering van onze warmtepomp hadden, was het moeilijk om een exacte datum van leggen af te spreken. Hierin was B-Art erg flexibel en meedenkend. Daarna was er helaas een binnendeur verkeerd geplaatst waardoor het kozijn omgedraaid moest worden na het gieten van de vloer! Hierdoor ontstonden er 2 plekjes zonder gietvloer, deze werden door B-Art kosteloos gerepareerd."

De ideale vloer voor onze woning

Tanja en Rodney: "Omdat wij in het buitengebied wonen en daardoor de kinderen vaak met modderschoenen naar binnen komen, merken wij nu dat de vloer erg makkelijk schoon te maken is met de juiste reinigingsmiddelen. Ook deze zijn te vinden op de site van B·Art. Wij zijn erg blij met de keuze van onze vloer en raden mensen zeker aan om een kijkje te gaan nemen in de showroom van B-Art."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Tanja en Rodney en wilt u ook eens een kijkje nemen in onze showroom voor professioneel advies op maat? Bezoek dan onze showroom!

Interieurontwerp en advies: Kavel 40 | Fotografie: Goud Fotografie

Jennifer Vrijblijvend advies?