fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer prijs berekenen

Gietvloer prijs berekenen Gietvloer prijs berekenen

Hoe bereken je de prijs van een gietvloer?

Bij het overwegen van een gietvloer is een van de eerste vragen vaak: Wat is de prijs? Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van het type materiaal dat u kiest voor uw gietvloer. Verschillende materialen, zoals polyurethaan (PU), epoxy en cementgebonden gietvloeren, bieden elk unieke eigenschappen en vallen in verschillende prijsklassen.

Mono Art | PU gietvloer | hal Mono Art | PU gietvloer | hal

Polyurethaan (PU) gietvloer

Polyurethaan (PU) gietvloeren staan bekend om hun elasticiteit en comfort. Deze vloeren zijn flexibel en kunnen kleine bewegingen in de ondergrond opvangen. Daarnaast voelen ze zacht en warm aan, wat bijdraagt aan het comfortniveau. De prijs van PU gietvloeren ligt doorgaans in het hogere segment, maar de elasticiteit en het comfort maken het een aantrekkelijke keuze voor wie bereid is te investeren in duurzaamheid en comfort.

epoxy gietvloer coatingvloeren coating vloer epoxy gietvloer coatingvloeren coating vloer

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren zijn bekend om hun hardheid en duurzaamheid. Ze zijn zeer slijtvast en bestand tegen chemicaliën, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in bijvoorbeeld industriële omgevingen. Epoxy gietvloeren hebben vaak een iets lagere prijs in vergelijking met PU gietvloeren, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie zoekt naar duurzaamheid tegen een meer betaalbare prijs.

gietvloer kosten cementgebonden gietvloer prijs gietvloer kosten cementgebonden gietvloer prijs

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloeren bieden een robuuste uitstraling en hebben vaak een meer industriële look. Deze vloeren zijn solide en kunnen goed tegen een stootje. De prijs van cementgebonden gietvloeren ligt over het algemeen in het midden van het spectrum. Ze vormen een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een stoere uitstraling met een iets vriendelijker prijskaartje.

Gietvloer prijs berekenen

De prijzen voor een B·Art gietvloer variëren doorgaans van €72,70 tot €180,- p/m2 ex btw. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer uitleg.

Aangezien elk project uniek is, dienen de hierboven vermelde prijzen enkel als referentie voor verschillende gietvloeropties. De uiteindelijke prijs voor uw gietvloer kan dus variëren, zowel naar beneden als naar boven.

Voor uitgebreidere informatie over de prijzen van onze gietvloeren kunt u contact met ons opnemen via 0412 40 53 22 of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

Direct uw gietvloer prijs berekenen? Vul dan in onderstaand formulier uw persoons- en projectgegevens in. U ontvangt direct en geheel vrijblijvend een prijsindicatie in uw mailbox.

Super mooi eindresultaat en vanaf begin tot het einde uitstekend geïnformeerd

Super mooi eindresultaat en vanaf begin tot het einde uitstekend geïnformeerd

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Prijsindicatie aanvragen

Uw gegevens
Vul de postcode van het projectadres in
Kies uw vloer
Min. 20m2 en max. 200m2. Heeft u meer m2, bel ons gerust.
B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Jennifer
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen
gietvloer prijs offerte gietvloer prijs offerte

Maatwerk offerte

Onze richtprijsofferte geeft u een reëel beeld van uw gietvloer prijs op basis van de ingevoerde gegevens. Echter wordt bij de berekening van deze prijs uiteraard geen rekening gehouden met bijzonderheden. Een standaard gietvloer prijs is daarom eigenlijk niet te noemen. Een gietvloer is altijd maatwerk en de prijs is dan ook afhankelijk van de situatie en de persoonlijke wensen. Bij het berekenen van uw gietvloer prijs in een maatwerk offerte houden wij rekening met de volgende factoren;

 • ondergrond
 • locatie
 • oppervlakte
 • type gietvloer
 • details/afwerking
 • individuele wensen

Tijdens een bezoek aan onze showroom nemen wij deze details allemaal met u door om een vloer samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen en uw situatie. Na afloop stellen wij graag vrijblijvend een maatwerk offerte voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf.

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Bezoek onze showroom

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op of plan direct zelf uw afspraak in. Geheel vrijblijvend. Onze specialisten staan voor u klaar!

Afspraak maken

Bezoek onze showroom

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op of plan direct zelf uw afspraak in. Geheel vrijblijvend. Onze specialisten staan voor u klaar!

Afspraak maken
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Gietvloer prijs per m2 Gietvloer prijs per m2

Prijzen gietvloer

Gietvloer prijs per m2

Bij B·Art werken wij met staffelprijzen. De locatie van uw project en de totale oppervlakte bepalen de staffel en daarmee de gietvloer prijs per m2. Uw projectlocatie speelt een rol i.v.m. de reisafstand; reistijd en -kosten zijn dus al inbegrepen in onze meterprijs. Voor de oppervlakte geldt; hoe meer meters, hoe lager de prijs per m2 wordt. Het kan dus voordelig zijn om te overwegen meerdere ruimtes in één keer te laten voorzien van een gietvloer.

Gietvloeren prijzen per type

Uiteraard speelt ook de keuze voor het type gietvloer een rol in de gietvloer prijs. B·Art Gietvloerboutique levert van alle typen vloeren altijd de beste kwaliteit. Toch zijn er prijsverschillen tussen de diverse soorten vloeren in ons aanbod. Zo is een Woonbeton vloer bijvoorbeeld duurder dan een gietvloer van polyurethaan als Mono Art of Duo Art. Bent u op zoek naar een voordelige gietvloer voor bijvoorbeeld uw garage of bedrijfspand? Dan kan een coatingvloer wellicht de uitkomst bieden.

Totale gietvloer prijs PU Totale gietvloer prijs PU

Prijs gietvloer en meerprijzen

Naast de gietvloer prijs m2 kunnen diverse meerprijzen de totale kosten van uw gietvloer beïnvloeden. Meerprijzen gelden bijvoorbeeld voor toepassing van extra’s als speciale aflak, anti-slip etc. Maar verreweg de grootste meerprijs heeft vaak te maken met gewenste of benodigde voorbehandelingen aan de ondergrond.

Een gietvloer kan op nagenoeg elke ondergrond worden aangebracht. In sommige gevallen zal echter een voorbehandeling nodig zijn zoals het egaliseren, stralen of schuren van de ondergrond. Of wellicht wilt u vloerverwarming laten aanbrengen in uw bestaande vloer en moeten de sleuven worden dichtgezet. Deze extra werkzaamheden zijn niet bij de prijs per m2 inbegrepen.

Totale gietvloer prijs

Door het offerteformulier in te vullen krijgt u een goede indicatie van de gietvloer prijs per m2 voor uw project. Voor het totale kostenplaatje hebben we echter meer gegevens en details nodig. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij stellen na afloop graag een uitgebreide offerte voor u zodat u precies weet wat u kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

Kortingen en voordelen

Kortingen en voordelen

Burenkorting: Indien u een nieuwbouwwoning heeft gekocht kan het lonen om na te gaan of uw nieuwe buren ook interesse hebben in een gietvloer. U en uw buren kunnen bij aanschaf van een gietvloer bij B·Art dan profiteren van mooie kortingen op de prijs van uw gietvloer.

Voordelig BTW tarief: Bij bestaande woningen, ouder dan 2 jaar en particulier bewoond kunt u profiteren van het lage BTW tarief van 9% op polyurethaan en Woonbeton vloeren. Raadpleeg bij twijfel de site van de Belastingdienst om te zien of uw woning daarvoor in aanmerking komt.

Projectvoordeel: Profiteer van een lagere m2 prijs door meerdere ruimtes tegelijkertijd te voorzien van een gietvloer. Overweegt u een gietvloer op de badkamer? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om de hele verdieping mee te nemen, u bespaart daarmee veel op de prijs per m2 én u kunt ook in de slaapkamer genieten van een prachtige gietvloer.

Het kopen van een gietvloer Gietvloer kopen Het kopen van een gietvloer Gietvloer kopen

Factoren die de gietvloer prijs beïnvloeden

 1. 1

  Oppervlakte

  De grootte van het te bedekken oppervlak is een van de meest bepalende factoren voor de prijs van een gietvloer. Hoe groter het oppervlak, hoe meer materiaal en werk er nodig is, wat de kosten zal verhogen.

 2. 2

  Type gietvloer

  Er zijn verschillende soorten gietvloeren beschikbaar, zoals epoxy, polyurethaan en cementgebonden gietvloeren. Elk type heeft zijn eigen prijsklasse, afhankelijk van de eigenschappen en voordelen ervan. B·Art Gietvloerboutique biedt een breed assortiment aan gietvloeren aan.

 3. 3

  Voorbereiding van de ondervloer

  Een goede voorbereiding van de ondervloer is essentieel voor een duurzame gietvloer. Als er veel voorbereidend werk nodig is, zoals egalisatie of reparatie van de ondervloer, zal dit invloed hebben op de uiteindelijke prijs van uw nieuwe gietvloer.

 4. 4

  Kleur en afwerking

  De keuze van kleur en afwerking heeft ook invloed op de prijs. Aangepaste kleuren en speciale afwerkingen kunnen extra kosten met zich meebrengen.

 5. 5

  Installatiecomplexiteit

  De complexiteit van de installatie, zoals het aanbrengen van patronen of het inpassen van meubilair, kan de prijs beïnvloeden.

Gietvloer prijs vergelijken Gietvloer prijs vergelijken

Gietvloer prijs vergelijken

Wanneer u op het punt staat om een gietvloer te kopen en prijzen gaat vergelijken, zal het u niet ontgaan dat de prijzen voor een gietvloer van diverse aanbieders uiteen lopen. Maar waar moet u dan precies op letten?

Om te beginnen zult u zeker moeten weten dat u appels met appels vergelijkt. Er zitten namelijk nogal wat kwaliteitsverschillen in samenstelling, flexibiliteit, UV-bestendigheid, krasbestendigheid, systeemdikte en afwerking van diverse producten en diverse aanbieders. Vraag dit soort zaken altijd na bij het betreffende bedrijf.

Letten op de kwaliteit en duurzaamheid van het product is dus erg belangrijk. Maar vergeet ook zeker niet het belang van garantie en betalingsvoorwaarden van het bedrijf en de vakkundigheid van de applicateurs. Een gietvloer is immers altijd handwerk! Noa heeft hiervoor een handige checklist opgesteld: Hoe herken je de vakman?. Daarnaast is het natuurlijk ook een goed idee om de reviews van een bedrijf te bekijken.

Afspraak gietvloer showroom B-Art gietvloerboutique Afspraak gietvloer showroom B-Art gietvloerboutique

Welk bedrag wilt u aan een gietvloer besteden?

Uw persoonlijke budget is uiteindelijk bepalend voor de kosten van uw gietvloer. Het kan zijn dat u al een budget heeft vastgesteld en precies weet hoeveel u wilt besteden aan de gietvloer. Tijdens het aanvragen van een offerte kunt u aangeven welk budget u in gedachten heeft, zodat onze experts hier rekening mee kunnen houden. Op die manier ontvangt u een prijsopgave die realistisch is voor uw specifieke situatie.

Vochtmeting gietvloer - B-Art Gietvloerboutique Vochtmeting gietvloer - B-Art Gietvloerboutique

Voorbereiden ondervloer

Een gietvloer is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een functionele en duurzame vloeroplossing. Een cruciaal aspect van het installatieproces van een gietvloer is de voorbereiding van de ondervloer. Een goed voorbereide ondervloer is essentieel voor een strak en duurzaam eindresultaat. Hier verkennen we de stappen van de voorbereiding van de ondervloer voor een gietvloer en bespreken we de prijsimplicaties van dit cruciale proces.

 1. 1

  Inspectie ondervloer

  Voordat de gietvloer wordt aangebracht, is een grondige inspectie van de ondervloer noodzakelijk. Eventuele onregelmatigheden, scheuren, of oneffenheden moeten worden geïdentificeerd en aangepakt. Deze inspectie bepaalt de mate van voorbereidend werk dat nodig is om een vlakke en stabiele basis te creëren.

 2. 2

  Reparatie oneffenheden

  Indien nodig worden oneffenheden en beschadigingen gerepareerd. Dit kan onder meer het vullen van scheuren, naden, of putten omvatten. Het doel is om een zo vlak mogelijke ondergrond te creëren, waardoor de gietvloer gelijkmatig kan worden aangebracht.

 3. 3

  Egalisatie van de ondervloer

  Egalisatie is een cruciale stap om een glad oppervlak te garanderen. Speciale egalisatiemiddelen worden gebruikt om hoogteverschillen en ruwe plekken weg te werken. Dit zorgt niet alleen voor een mooi eindresultaat, maar vergemakkelijkt ook het aanbrengen van de gietvloer.

 4. 4

  Primer aanbrengen

  Het aanbrengen van een primer is een laatste stap in de ondervloer voorbereiding. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en de gietvloer. Daarnaast verbetert het de duurzaamheid en weerstand van de gietvloer tegen mogelijke vochtproblemen.

gietvloer kosten gietvloer kosten

Prijs voorbereiden ondervloer

De prijs van de ondervloer voorbereiding variëren afhankelijk van de staat van de bestaande vloer en de benodigde reparaties. In gevallen waar de ondervloer in goede conditie verkeert, kan de voorbereiding relatief eenvoudig en kostenefficiënt zijn. Echter, als er significante reparaties of egalisatiewerkzaamheden nodig zijn, kan de prijs toenemen.

Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het budgetteren voor een gietvloerproject. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te bezuinigen op voorbereidend werk, kan een goed voorbereide ondervloer de levensduur en prestaties van de gietvloer aanzienlijk verbeteren.

Een investering in een gietvloer gaat hand in hand met de investering in een goede ondervloer. Door de juiste voorbereiding te waarborgen, creëert u niet alleen een duurzaam en esthetisch verantwoord resultaat. Maar voorkomt u ook problemen op de lange termijn. Het is raadzaam om samen te werken met ervaren professionals om de ondervloer voorbereiding correct uit te voeren en de prijs nauwkeurig in te schatten. Zo legt u een solide basis voor de gietvloer waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Gietvloer prijs duurzaamheid Gietvloer prijs duurzaamheid

Duurzaamheid en levensduur van gietvloeren

Gietvloeren staan bekend om hun indrukwekkende duurzaamheid en lange levensduur. Deze vloeren worden naadloos aangebracht. Dit resulteert in een sterke, slijtvaste afwerking die bestand is tegen intensief gebruik. De duurzaamheid van gietvloeren maakt ze bijzonder geschikt voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen. Ze kunnen probleemloos omgaan met dagelijkse belasting, waaronder het verplaatsen van meubels, het lopen met hoge hakken en de impact van vallende voorwerpen.

Een van de voornaamste redenen voor de lange levensduur van gietvloeren is het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals epoxy of polyurethaan. Deze materialen staan bekend om hun robuustheid en weerstand tegen slijtage. Bovendien vereist een gietvloer minimaal onderhoud, wat de duurzaamheid verder bevordert. Regelmatig schoonmaken en vermijden van agressieve schoonmaakmiddelen zijn vaak voldoende om de uitstraling en functionaliteit van de gietvloer te behouden.

Hoewel de initiële investering in een gietvloer wellicht hoger is dan bij andere vloerbedekkingen, wordt dit vaak gecompenseerd door de langere levensduur en verminderde behoefte aan vervanging. Op de lange termijn bieden gietvloeren niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook een kosteneffectieve en duurzame investering in de vloer van jouw ruimte.

Gietvloer prijs onderhoud Gietvloer prijs onderhoud

Prijs voor onderhoud van gietvloeren

Het onderhoud van een gietvloer is over het algemeen eenvoudig en kostenefficiënt, waardoor het een populaire keuze is voor veel huiseigenaren. De prijs voor het onderhouden van een gietvloer is relatief laag in vergelijking met andere vloerbedekkingen. Regelmatig stofzuigen en dweilen met ZeroDirt Basic schoonmaakmiddel zijn vaak voldoende om de gietvloer in optimale staat te houden.

Daarnaast is het aan te bevelen om periodiek een speciale reiniger voor gietvloeren te gebruiken om de vloer te beschermen en zijn glans te behouden. Deze reinigers zijn doorgaans betaalbaar en dragen bij aan het verlengen van de levensduur van de gietvloer. Het vermijden van schurende schoonmaakmiddelen en regelmatig vegen om krassen te voorkomen, zijn eveneens praktijken die bijdragen aan het behoud van de vloer en de kosten van eventueel herstelwerk minimaliseren. Voor een speciale, periodieke schoonmaakmiddel bieden wij ZeroDirt Intensive aan.

Hoewel het onderhoud van een gietvloer over het algemeen budgetvriendelijk is, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen. En indien nodig, professionele reinigings- en onderhoudsproducten te gebruiken om de duurzaamheid en uitstraling van de gietvloer te waarborgen.

epoxy gietvloer kosten gietvloer prijs voor bedrijven epoxy gietvloer kosten gietvloer prijs voor bedrijven

Gietvloer prijs voor bedrijven

Bij het overwegen van een gietvloer voor uw bedrijf spelen verschillende factoren een rol, waarvan de prijs een belangrijk aspect is. De kosten van een gietvloer variëren doorgaans afhankelijk van het type gietvloer en de oppervlakte van de ruimte die u wilt bedekken. Over het algemeen liggen de prijzen voor gietvloeren voor bedrijven tussen de €72,70 tot €180,- p/m2 ex btw.

Het type gietvloer dat u kiest, beïnvloedt direct de totale prijs. Epoxy gietvloeren zijn vaak iets voordeliger dan polyurethaan gietvloeren, en elk type heeft zijn specifieke eigenschappen. Daarnaast kunnen bijkomende kosten ontstaan door eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals het egaliseren van de ondervloer.

Een investering in een gietvloer voor uw bedrijf biedt echter niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Wat op de lange termijn waarde kan toevoegen aan uw bedrijfsomgeving. Maak snel een afspraak in onze showroom zodat we samen kunnen kijken welke gietvloer het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en budget.

Plan hier uw afspraak
Kosten gietvloer per m2 Kosten gietvloer per m2

Gietvloer prijs woonkamer

Een gietvloer in uw woonkamer kan een moderne en strakke uitstraling bieden, waardoor het een populaire keuze is geworden voor hedendaagse interieurs. De prijs van een gietvloer varieert echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type gietvloer, de oppervlakte van de ruimte en eventuele voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn. Over het algemeen liggen de kosten per vierkante meter voor een gietvloer tussen de 72,70 en 180 euro per m2. Dit prijsbereik omvat meestal de materiaalkosten, arbeidskosten en eventuele afwerkingen.

Het is belangrijk om te weten dat de initiële investering in een gietvloer vaak hoger is dan bij traditionele vloerbedekkingen, maar de duurzaamheid en het onderhoudsgemak zullen op lange termijn kostenbesparend zijn. Daarnaast biedt een gietvloer tal van voordelen, zoals naadloos design, eenvoudig schoon te houden oppervlak en de mogelijkheid om de vloer in diverse kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Voor een nauwkeurige prijsbepaling is het raadzaam om een richtprijsofferte aan te vragen, hierbij krijgt u een eerste indruk over wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Gietvloer prijs keuken Gietvloer prijs keuken

Gietvloer prijs keuken

Een gietvloer in de keuken is niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, maar biedt ook praktische voordelen zoals eenvoudig onderhoud en duurzaamheid. De prijzen van gietvloeren variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type materiaal, de oppervlakte van de keuken en eventuele extra afwerkingsopties. Over het algemeen starten de kosten voor een kwalitatieve gietvloer rond de €72,70 per vierkante meter en kunnen oplopen naargelang de complexiteit van het ontwerp en de gekozen afwerkingen.

Bij het overwegen van de kosten is het belangrijk om de duurzaamheid in overweging te nemen. Gietvloeren staan bekend om hun lange levensduur en slijtvastheid, waardoor ze een investering op lange termijn zijn. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd, wat de onderhoudskosten op de lange termijn verlaagt. Door de vele mogelijkheden in kleuren en afwerkingen kan een gietvloer bovendien naadloos worden geïntegreerd in diverse keukenstijlen, waardoor het een veelzijdige en moderne keuze is voor uw keukenruimte.

Gietvloer prijs badkamer Gietvloer prijs badkamer

Gietvloer prijs badkamer

Een gietvloer in de badkamer is niet alleen een stijlvolle keuze, maar biedt ook duurzame voordelen. De prijs van een gietvloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de oppervlakte van de badkamer, het type gietvloer en eventuele extra opties. Omdat een badkamer een relatief klein oppervlakte is, wordt er aangeraden om meer ruimtes te voorzien van een gietvloer, zo houdt u de algemene kosten lager!

De initiële kosten van een gietvloer mogen dan wel hoger zijn dan bij sommige andere vloerbedekkingen, maar het is belangrijk om te benadrukken dat deze investering zich vaak terugbetaalt door de lange levensduur en het gemak van onderhoud. Gietvloeren zijn bekend om hun duurzaamheid, waterbestendigheid en naadloze afwerking. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bovendien zijn gietvloeren eenvoudig schoon te houden, waardoor ze hygiënisch en praktisch zijn in het dagelijks gebruik.

Naast de basiskosten kunnen bepaalde afwerkingen of kleuren invloed hebben op de uiteindelijke kosten. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met ons om de beste keuzes te maken die niet alleen passen bij uw persoonlijke voorkeuren en esthetiek, maar ook binnen uw budget blijven. Door te investeren in een hoogwaardige gietvloer creëert u niet alleen een eigentijdse uitstraling voor uw badkamer, maar verhoogt u ook de waarde van uw woning op de lange termijn.

Gietvloer prijs slaapkamer Gietvloer prijs slaapkamer

Gietvloer prijs slaapkamer

De prijs van een gietvloer varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type gietvloer, de oppervlakte van de slaapkamer en eventuele extra afwerkingen. Over het algemeen begint de prijs voor een standaard gietvloer rond de €72,70 per vierkante meter, maar deze kan oplopen tot €180 per vierkante meter voor meer geavanceerde en luxere varianten.

Naast de initiële kosten is het ook belangrijk om de langetermijnvoordelen van een gietvloer in overweging te nemen. Gietvloeren zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar ze hebben ook een lange levensduur, wat op termijn kostenbesparend kan zijn. Het naadloze karakter van een gietvloer draagt bij aan een hygiënische slaapomgeving, aangezien er geen naden zijn waar stof of allergenen zich kunnen ophopen. Bovendien biedt een gietvloer in de slaapkamer een moderne uitstraling en een comfortabele, warme ondergrond, waardoor het een investering is die zowel functioneel als esthetisch waarde toevoegt aan uw leefruimte.

Advies nodig?

Plan uw afspraak

B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten van betrouwbare leveranciers. Uw B·Art gietvloer wordt altijd vakkundig aangebracht door onze eigen in-house professionals; een klein en hecht team met liefde voor het vak en oog voor perfectie!

Meer weten? Bijvoorbeeld over onze garantie, betalingstermijn, service of nazorg? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Wanneer u zelf handig bent is het begrijpelijk dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Het is echter zeer raadzaam om hier toch een professional voor in te schakelen.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?