fb

Binnenkijken bij Jeroen en Miranda | IJsselstein (Utrecht)

Gelegen aan de rand van het centrum van IJsselstein (Utrecht) ligt deze stijlvolle woning van Jeroen en Miranda, een monumentaal pand waar B·Art Gietvloerboutique een woonbetonvloer mocht aanleggen.

De entree van de woning heeft een kleurencombinatie van zwart, wit en grijs. In de WOONbeton vloer zie je verschillende tinten grijs, waardoor de vloer echt op beton lijkt. Wij nemen u mee naar de woonkamer waar de woonbetonvloer is doorgetrokken. De cognackleurige stoelen combineren zo mooi en geven kleur aan het geheel.

Begin op tijd met het kiezen van de kleur. De gietvloer is een belangrijke basis in de woning, waar u uw meubels, woonkleed en de kleur op de muur op aan wilt laten sluiten. In 2019 zagen wij de mat zwarte keuken steeds vaker voorbijkomen en volgens de huidige trends zet dit door. Zeg nu eerlijk: wat combineert hier nu mooier bij dan een industriële gietvloer?

De vloer ligt er prachtig bij

Jeroen en Miranda: “Waarom zijn we nou zo blij met onze vloer? Niet alleen met het resultaat, de vloer ligt er prachtig bij, maar zeker ook met het verloop van het hele proces. Je koopt een huis en je weet dat je iets met een gietvloer wil maar dan? Een gietvloer kopen is niet zo moeilijk, er zijn 1001 mogelijkheden, maar hoe zorg je voor de juiste keuze?"

Woonbeton gaat écht leven

“We hebben een oud huis (monument) en tijdens de verbouwing komen er uitdagingen naar boven waar wij vooraf geen rekening mee hebben gehouden. Ook hier heeft het team van B·Art vaak een antwoord op. Ze geven opties of nemen gewoon een beslissing voor je op basis van hun ruime ervaring. Alles gebeurt altijd op tijd en tijdens de bouw wordt er netjes gewerkt. De oplevering was een fantastische gietvloer. Het lijkt wel alsof de vloer steeds mooier wordt. Met de inrichting gaat de woonbeton gietvloer echt leven en het geheel past als een jas”.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?