Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

Onze showroom

Gietvloer showroom boordevol inspiratie

B·Art Gietvloerboutique beschikt over een prachtige inspirerende showroom; een eigentijdse en ‘huiselijke’ omgeving waar al onze vloeren op een groot oppervlak te zien, voelen en ervaren zijn. Ook vindt u hier B·Art’s uitgebreide The Art of Color kleurencollectie. Zorgvuldig door ons samengesteld, waardoor u altijd een perfecte match zult vinden!

Neem plaats aan de grote houten tafel, plof gezellig neer op de bank of schuif aan bij het keukeneiland onder het genot van een heerlijke kop koffie of onze bijzondere thee. Vanuit elke plek ervaart u een ander gevoel. Zelfs naar het toilet gaan is bij ons een écht feestje..Kom het gerust zelf ervaren!

Ik had al veel informatie opgedaan, maar bij B·Art kreeg ik echt advies op maat.

Ik had al veel informatie opgedaan, maar bij B·Art kreeg ik echt advies op maat.

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Het eerste bezoek

Tijdens een eerste bezoek krijgt u alle ruimte om onze showroom uitgebreid te bekijken en onze vloeren te ervaren. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van betrouwbare informatie en adviseren u graag op basis van uw persoonlijke wensen en uw woonstijl.

Onder het genot van een kopje koffie (of onze heerlijke thee!) bespreken we vervolgens uw situatie en uw wensen. Zijn er bijzonderheden aan de woning of ruimte waar we rekening mee moeten houden? Waaruit bestaat de ondergrond en heeft deze een voorbehandeling nodig? Maar vooral ook; wat vindt u nu écht belangrijk als het gaat om een vloer?!

Wij hechten er veel waarde aan dat u met betrouwbare informatie, een goed en eerlijk advies en natuurlijk vol enthousiasme en inspiratie de deur uitloopt! Uiteraard stellen wij na afloop graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

kleuradvies in de showroom - RAL kleur - NCS kleur - Sikkens kleur kleuradvies in de showroom - RAL kleur - NCS kleur - Sikkens kleur

Kleurafspraak

Ook bij het uitzoeken van dé perfecte kleur voor uw vloer helpen wij u natuurlijk graag. B·Art beschikt over een uitgebreide kleurencollectie; The Art of Color, welke door ons met veel zorg is samengesteld.

Tijdens de kleurafspraak kunt u eventueel stalen meenemen van uw keuken, een wandtegel of iets anders dat moet matchen met de vloer. Maar ook inspiratiemateriaal kan handig zijn. Wij helpen u bij het vinden van een kleur die passend is bij uw wensen, bij uw (huidige) interieur en woonstijl.

Na afloop mag u de staal (of een selectie van stalen) uiteraard meenemen om in uw woning te bekijken. Licht is van grote invloed op de beleving van een kleur. Het is daarom belangrijk om de stalen te bekijken in diverse ruimtes, bij daglicht, maar ook s’avonds met kunstverlichting.

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Onze showroom is daarom uitsluitend te bezoeken op afspraak. U vindt ons aan de Landweerstraat in Oss waar u gratis én direct voor de deur kunt parkeren.

Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Laden...
B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Jennifer
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen
|