Get touched by the

beauty from below

Gietvloer prijs

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer prijs

Gietvloer prijs

Gietvloer prijs

Gietvloer prijs berekenen

Bent u benieuwd naar uw gietvloer prijs? Vul dan in onderstaand formulier uw gegevens in en laat uw gietvloer prijs berekenen. U ontvangt direct en vrijblijvend een prijsindicatie in uw mailbox.

Super mooi eindresultaat en vanaf begin tot het einde uitstekend geïnformeerd

Super mooi eindresultaat en vanaf begin tot het einde uitstekend geïnformeerd

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Prijsindicatie aanvragen

Uw gegevens

Kies uw vloer

Min. 20m2 en max. 200m2. Heeft u meer m2, bel ons gerust.
B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Inge
Offerteformulier wordt ingevuld in de showroom Offerteformulier wordt ingevuld in de showroom

Maatwerk offerte

Onze richtprijsofferte geeft u een reëel beeld van uw gietvloer prijs op basis van de ingevoerde gegevens. Echter wordt bij de berekening van deze prijs uiteraard geen rekening gehouden met bijzonderheden. Een standaard gietvloer prijs is daarom eigenlijk niet te noemen. Een gietvloer is altijd maatwerk en de prijs is dan ook afhankelijk van de situatie en de persoonlijke wensen. Bij het berekenen van uw gietvloer prijs in een maatwerk offerte houden wij rekening met de volgende factoren;

  • ondergrond
  • locatie
  • oppervlakte
  • type gietvloer
  • details/afwerking
  • individuele wensen

Tijdens een bezoek aan onze showroom nemen wij deze details allemaal met u door om een vloer samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen en uw situatie. Na afloop stellen wij graag vrijblijvend een maatwerk offerte voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf.

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Bezoek onze gietvloerenboutique

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op of plan direct zelf uw afspraak in. Geheel vrijblijvend. Onze specialisten staan voor u klaar!

Afspraak maken

Bezoek onze gietvloerenboutique

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij uw wensen en woonstijl. En dat is voor iedereen uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen én ervaren in onze inspirerende showroom!

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op of plan direct zelf uw afspraak in. Geheel vrijblijvend. Onze specialisten staan voor u klaar!

Afspraak maken
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch concrete art gietvloer-cementgebonden-betonlook-woonkamer-Heesch

Prijzen gietvloer

Gietvloer prijs per m2

Bij B·Art werken wij met staffelprijzen. De locatie van uw project en de totale oppervlakte bepalen de staffel en daarmee de gietvloer prijs per m2. Uw projectlocatie speelt een rol i.v.m. de reisafstand; reistijd en -kosten zijn dus al inbegrepen in onze meterprijs. Voor de oppervlakte geldt; hoe meer meters, hoe lager de prijs per m2 wordt. Het kan dus voordelig zijn om te overwegen meerdere ruimtes in één keer te laten voorzien van een gietvloer.

Gietvloeren prijzen per type

Uiteraard speelt ook de keuze voor het type gietvloer een rol in de gietvloer prijs. B·Art Gietvloerboutique levert van alle typen vloeren altijd de beste kwaliteit. Toch zijn er prijsverschillen tussen de diverse soorten vloeren in ons aanbod. Zo is een Woonbeton vloer bijvoorbeeld duurder dan een gietvloer van polyurethaan als Mono Art of Duo Art. Bent u op zoek naar een voordelige gietvloer voor bijvoorbeeld uw garage of bedrijfspand? Dan kan een coatingvloer wellicht de uitkomst bieden.

hakken op gietvloer hakken op gietvloer

Prijs gietvloer en meerprijzen

Naast de gietvloer prijs m2 kunnen diverse meerprijzen de totale kosten van uw gietvloer beïnvloeden. Meerprijzen gelden bijvoorbeeld voor toepassing van extra’s als speciale aflak, anti-slip etc. Maar verreweg de grootste meerprijs heeft vaak te maken met gewenste of benodigde voorbehandelingen aan de ondergrond.

Een gietvloer kan op nagenoeg elke ondergrond worden aangebracht. In sommige gevallen zal echter een voorbehandeling nodig zijn zoals het egaliseren, stralen of schuren van de ondergrond. Of wellicht wilt u vloerverwarming laten aanbrengen in uw bestaande vloer en moeten de sleuven worden dichtgezet. Deze extra werkzaamheden zijn niet bij de prijs per m2 inbegrepen.

Totale gietvloer prijs

Door het offerteformulier in te vullen krijgt u een goede indicatie van de gietvloer prijs per m2 voor uw project. Voor het totale kostenplaatje hebben we echter meer gegevens en details nodig. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij stellen na afloop graag een uitgebreide offerte voor u zodat u precies weet wat u kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

Kortingen en voordelen

Kortingen en voordelen

Burenkorting: Indien u een nieuwbouwwoning heeft gekocht kan het lonen om na te gaan of uw nieuwe buren ook interesse hebben in een gietvloer. U en uw buren kunnen bij aanschaf van een gietvloer bij B·Art dan profiteren van mooie kortingen op de prijs van uw gietvloer.

Voordelig BTW tarief: Bij bestaande woningen, ouder dan 2 jaar en particulier bewoond kunt u profiteren van het lage BTW tarief van 9% op polyurethaan en Woonbeton vloeren. Raadpleeg bij twijfel de site van de Belastingdienst om te zien of uw woning daarvoor in aanmerking komt.

Projectvoordeel: Profiteer van een lagere m2 prijs door meerdere ruimtes tegelijkertijd te voorzien van een gietvloer. Overweegt u een gietvloer op de badkamer? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om de hele verdieping mee te nemen, u bespaart daarmee veel op de prijs per m2 én u kunt ook in de slaapkamer genieten van een prachtige gietvloer.

Duo Art gietvloer in keuken in Nistelrode van Object Z Duo Art gietvloer in keuken in Nistelrode van Object Z

Gietvloer prijs vergelijken

Wanneer u op het punt staat om een gietvloer te kopen en prijzen gaat vergelijken, zal het u niet ontgaan dat de prijzen voor een gietvloer van diverse aanbieders uiteen lopen. Maar waar moet u dan precies op letten?

Om te beginnen zult u zeker moeten weten dat u appels met appels vergelijkt. Er zitten namelijk nogal wat kwaliteitsverschillen in samenstelling, flexibiliteit, UV-bestendigheid, krasbestendigheid, systeemdikte en afwerking van diverse producten en diverse aanbieders. Vraag dit soort zaken altijd na bij het betreffende bedrijf.

Letten op de kwaliteit en duurzaamheid van het product is dus erg belangrijk. Maar vergeet ook zeker niet het belang van garantie en betalingsvoorwaarden van het bedrijf en de vakkundigheid van de applicateurs. Een gietvloer is immers altijd handwerk! Noa heeft hiervoor een handige checklist opgesteld: Hoe herken je de vakman?. Daarnaast is het natuurlijk ook een goed idee om de reviews van een bedrijf te bekijken.

Advies nodig?


Plan uw afspraak

B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten van betrouwbare leveranciers. Uw B·Art gietvloer wordt altijd vakkundig aangebracht door onze eigen in-house professionals; een klein en hecht team met liefde voor het vak en oog voor perfectie!

Meer weten? Bijvoorbeeld over onze garantie, betalingstermijn, service of nazorg? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Wanneer u zelf handig bent is het begrijpelijk dat u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Het is echter zeer raadzaam om hier toch een professional voor in te schakelen.

Lees verder

Het aanbrengen van een gietvloer duurt gemiddeld zo’n 4-5 dagen, waarna deze 2 dagen dient te drogen. U dient dus rekening te houden met een volledige week in uw planning.

Lees verder
Onze showroom is gesloten van 24 december t/m 4 januari.