fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

PVC vloer Oss

PVC vloer walkwartier Oss PVC vloer walkwartier Oss

Een PVC vloer in uw woning

PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden als een veelzijdige en duurzame vloerbedekkingsoptie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle vloer voor uw huis of een praktische oplossing voor uw bedrijfsruimte, PVC vloeren kunnen aan al uw behoeften voldoen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen en nadelen van PVC vloeren en bieden we extra informatie om u te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Naar PVC Website
PVC vloer Walkwartier Oss PVC vloer Walkwartier Oss

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn een populair type vloerbedekking dat gemaakt is van polyvinylchloride, een duurzaam en veelzijdig materiaal. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elke ruimte in huis of op kantoor.

Voordelen

Waarom een vloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk vloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

PVC vloer oss PVC vloer oss

Geluidsabsorptie

In uw woning of appartement is geluidsabsorptie een belangrijke factor om rekening mee te houden. Niemand wil gestoord worden door het geluid van voetstappen of andere geluiden van boven- of naastgelegen buren. PVC-vloeren bieden uitstekende geluidsabsorptie, waardoor het geluid tot een minimum wordt beperkt. Dit draagt bij aan een rustige en vredige leefomgeving.

PVC vloer oss PVC vloer oss

Onze PVC vloeren

B·Art’s PVC-vloer is een type vloerbedekking gemaakt van een duurzaam en veerkrachtig materiaal. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om designs, waardoor het een populaire keuze is voor zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Een van de populaire ontwerpmogelijkheden voor een PVC-vloer is het visgraatpatroon. Dit tijdloze patroon voegt elegantie en stijl toe aan elke kamer. De visgraatdesigns zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u de perfecte look kunt creëren die past bij uw interieurstijl.

De Hongaarse punt is een prachtig patroon dat steeds populairder wordt bij PVC vloeren. Het kenmerkt zich door het visgraatontwerp met een twist, waardoor het een verfijnde en tijdloze uitstraling heeft. Bij dit patroon worden de PVC planken in een hoek van 45 graden geplaatst, waarbij ze elkaar in een rechte hoek raken en een uniek zigzagpatroon vormen.

Bezoek onze prachtige showroom voor meer informatie en inspiratie over onze PVC-vloeren.

Bezoek onze showroom

De voordelen van een PVC vloer in uw woning

De voordelen van een PVC vloer in uw woning

 • Duurzaam
 • Bestand tegen slijtage, krassen en deuken
 • Waterbestendig
 • Geluiddempend
 • Makkelijk te onderhouden
 • Kindvriendelijk
 • Breed assortiment
PVC vloer oss PVC vloer oss

Extra informatie over PVC vloeren

 • Installatie

  PVC vloeren kunnen zwevend worden geïnstalleerd of direct op de ondervloer worden verlijmd. Voor een professioneel resultaat is het raadzaam om de installatie te laten uitvoeren door ervaren vakmensen. Bij B·Art beschikken onze applicateurs over de professionele expertise die u nodig heeft bij het aanleggen van een PVC vloer.

 • Levensduur

  Met regelmatig onderhoud kunnen PVC vloeren tientallen jaren meegaan. Ze zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en behouden hun esthetische aantrekkingskracht langdurig.

 • Gezondheidsaspecten

  PVC vloeren zijn over het algemeen veilig in gebruik. Moderne PVC vloeren bevatten doorgaans geen giftige stoffen zoals ftalaten, waardoor ze veilig zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

 • Kosten

  De kosten van PVC vloeren variëren afhankelijk van de kwaliteit, merk en installatiemethode. Over het algemeen zijn PVC vloeren echter een betaalbare vloeroptie in vergelijking met hout of natuursteen.

 • Verschillende soorten legmogelijkheden

  Bij B·Art bieden we veel verschillende PVC vloeren aan, met verschillende legmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor Visgraat, Hongaarse Punt en Rechte Planken.

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Kwaliteit en vakmanschap

Wij werken uitsluitend met professionele, gerenommeerde producenten, producten en vakbekwame applicateurs. Onze applicatieteams beschikken over jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij een constante en hoge kwaliteit leveren. Een mooie vloer begint altijd met een goed geprepareerde ondervloer. Dit is minstens zo belangrijk als de vloer zelf. B·Art Gietvloerboutique besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Zo komen wij altijd even op locatie kijken voorafgaand aan het aanbrengen van de vloer. U wordt tijdens het hele traject begeleid en uitgebreid geïnformeerd over de planning en benodigde voorbereiding.

Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Afspraak maken
Jennifer Vrijblijvend advies?