Mono Art

Ontdek de klasse van eenvoud

“Duurzame hoogwaardige gietvloeren”

Bij B·Art Gietvloerboutique zijn wij volop bezig met milieu en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met duurzame materialen die afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers. Onze hoogwaardige polyurethaan gietvloeren zijn van uitstekende kwaliteit, zowel wat betreft de flexibiliteit als de UV bestendigheid. Deze UV bestendige gietvloer wordt tevens afgewerkt met een UV bestendige laklaag. Met andere woorden: onze PU vloeren zijn door en door UV bestendig.

De Mono Art gietvloer vormt een perfecte basis voor elk interieur. Doordat deze vloer in één kleur wordt uitgevoerd, creëert het rust in de ruimte. Uw vloer vormt in dit geval de basis waar de rest van het interieur naadloos op aansluit. Zo kan de Mono Art gietvloer als uitgangspunt worden genomen voor de kleuren van de rest van het interieur, maar de gietvloer kan ook perfect aansluiten op de kleuren van een al bestaand interieur; de keuze in kleuren is namelijk eindeloos!

 

Inloopkast | Mono Art

Een PU gietvloer voelt comfortabel aan en kan zowel met als zonder vloerverwarming worden toegepast

Woonkeuken | Mono Art

Een gietvloer is hygiënisch en daardoor ook zeer geschikt voor mensen met een allergie

Woonkamer | Mono Art

Grijs saai? Kan uw interieur wat meer lef gebruiken? Deze vloer is in ontelbare kleuren verkrijgbaar!

Badkamer | Mono Art

Een polyurethaan gietvloer is volledig waterdicht en daardoor zelfs toepasbaar in de doucheruimte

“Polyurethaan vloeren zijn erg comfortabel”

Een polyurethaan gietvloer voelt heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten, is vloeistofdicht, geluiddempend, naadloos én makkelijk te reinigen.

Dat maakt het een ideale keuze voor eigenlijk elke ruimte in uw woning; van keuken tot woonkamer, van kinderkamer tot zelfs in de doucheruimte. Met óf zonder vloerverwarming; omdat deze vloer de omgevingstemperatuur aanneemt, voelt de vloer altijd warm en comfortabel aan.

Met een Mono Art gietvloer kiest u voor kwaliteit en moderne klasse.

Onderhoud Mono Art gietvloer

Het voorkomen van krasvorming is een puntje van aandacht. Met eenvoudige middelen kunt u er zelf voor zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Wij adviseren hierin het volgende:

  • Zorg voor een goede en ruime schoonloopmat bij de entree van uw huis. Zowel bij de voordeur, als eventueel bij de achterdeur. Het eerste en ergste vuil zal dan al achterblijven op de mat. Door de mat gelijk met de gietvloer te leggen kan deze niet wegschuiven en creëert u een strakke en chique uitstraling.
  • De vloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;
  • Voorzie uw meubels van de juiste bescherming. Dit kan in de vorm van goede en degelijke viltjes onder de stoelen, of zachte wielen onder de bureaustoel of eetkamerstoel. Voor meer info kunt u terecht op: scratchnomore.
    Wanneer u de volgende kortingscode gebruikt: SNM300365 ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling!
  • Controleer de bescherming onder uw meubels regelmatig op slijtage of vuil en vervang deze tijdig; 
  • Gebruik onderhoudsmiddel voor uw vloer waar geen zeephoudende middelen in verwerkt zitten.  

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar ons schoonmaakadvies. Alle reinigingsproducten voor uw gietvloer zijn te verkrijgen via onze webshop.

Gerealiseerde projecten
met Mono Art

Badkamer Zeeland
Type gietvloer: Mono Art

Kantoor Nijmegen
Type gietvloer: Mono Art

Slaapkamer Valkenswaard
Type gietvloer: Mono Art

Speelkamer Megen
Type gietvloer: Mono Art

Ontvang direct
per mail
een offerte