fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Interview The Art Of Living

gietvloeren showroom Oss in Brabant gietvloeren showroom Oss in Brabant

Welke gietvloer past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Wil je iets anders dan tegels, hout, parket of tapijt? Overweeg je een gietvloer, maar weet je niet of dit in jouw woning de beste oplossing is? Een gietvloer is allang niet meer alleen voor industriële bestemmingen. B•Art Gietvloerboutique is specialist op het gebied van giet- en smeervloeren. In de nieuwe showroom in Oss krijg je een persoonlijk en eerlijk advies op basis van jouw wensen.

gietvloeren showroom Oss in Brabant gietvloeren showroom Oss in Brabant

Alles is mogelijk

De nieuwe showroom van B·Art Gietvloerboutique, begeleid en gerealiseerd door Stefan van Nuland, voelt als een warm bad. Het is een ruime loft waar in elke ruimte een ander type vloer is gemaakt. De woonkamer, de keuken, badkamer en slaapkamer hebben nu eenmaal verschillende eisen. Welke mogelijkheden er zijn, word je helder uitgelegd. Het team heeft echt passie voor hun vak. Dat zie je, hoor je en voel je.

B-Art epoxy design gietvloer met munten B-Art epoxy design gietvloer met munten

Special effect

Wil je een bepaalde ruimte een speciaal effect meegeven? Dan is een vloer van epoxy een goede optie. De mogelijkheden zijn ongekend. Denk hierbij aan logo’s, glitters, munten, foto’s en nog veel meer. Perfect voor een showroom, paskamer, feestruimte of het toilet. De vloer wordt zo een echte eyecatcher. Uniek en met een persoonlijk karakter.

B-Art Gietvloerboutique showroom Oss Brabant B-Art Gietvloerboutique showroom Oss Brabant

Duurzaam

Als je kiest voor een gietvloer met vloerverwarming, bijvoorbeeld bij nieuwbouw of de renovatie van een oude vloer, dan is dit een energiezuinige en slimme keuze. De combinatie gietvloer met vloerverwarming zorgt namelijk voor een dubbel effect. Met vloerverwarming creëer je warmte van onderaf terwijl de gietvloer de omgevings- temperatuur aanneemt en vasthoudt. Ook zonder vloerverwarming voelt een gietvloer comfortabel aan. In de winter is het comfortabel en warm en in de zomer geeft dit juist een verkoelend effect.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je weten of een gietvloer iets voor jou kan zijn? Maak dan een afspraak in de showroom. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden.

Jennifer Vrijblijvend advies?