fb

FAQ

Is een gietvloer glad?

Een gietvloer is strak, vlak en naadloos. Je zou wellicht dan ook vermoeden dat zo'n vloer daarom ook glad is. Maar dat is over het algemeen niet het geval. Een gietvloer is van zichzelf onder normale omstandigheden niet glad. De samenstelling van het materiaal in combinatie met de matte topcoat waarmee de vloer wordt afgewerkt zorgen voor grip op de vloer.

Uiteraard zijn er situaties denkbaar die de vloer (tijdelijk) glad kunnen maken. Bijvoorbeeld wanneer u de vloer nat heeft gedweild en u hier met blote voeten overheen loopt, dan kan de vloer gladder zijn dan u gewend bent. Het is dan ook raadzaam om dan altijd iets aan uw voeten te hebben.

Kan een gietvloer in de badkamer dan wel?

Jazeker! Een gietvloer in de badkamer kan prima en is ook zeker niet gladder dan een tegelvloer. Echter wordt een vloer die nat is uiteraard altijd wat gladder. Daarnaast kunnen olie, zeep en shampoos extra risico geven op een uitglijder. Mocht u zich daar zorgen over maken, kunnen wij uw vloer voorzien van een anti-slip korrel waardoor u nog meer grip op de vloer heeft.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diverse vloeren.

Jennifer Vrijblijvend advies?