Particulier Zeeland

Concrete Art | Mono Art

Nieuwbouwplan Repelakker ligt in het gezellige plaatsje Zeeland, één van de kernen van de gemeente Landerd. Binnen dit nieuwbouwplan is een aantal fantastische woningen gerealiseerd waaronder deze prachtige woning welke B·Art Gietvloerboutique heeft voorzien van een mooie gietvloer.

“Gietvloer creëert oase van rust”

B·Art Gietvloerboutique

Deze woning straalt mede door de prachtige cementgebonden gietvloer een oase van rust uit. Deze cementgebonden gietvloer ligt over de gehele begane grond, hierdoor komen de naadloze vloerafwerkingen mooi tot zijn recht. De lichte teint van de vloer zorgt ervoor dat deze betonlookvloer een natuurlijke uitstraling heeft. Beter vertaald als stoer, gedurfd, maar toch beschaafd.
In combinatie met de stalen kozijnen zorgt de strakke lichte gietvloer voor een frisse en levendige uitstraling.

Kinderspeelkamer | Concrete Art

De cementgebonden gietvloer loopt naadloos door in de kinderspeelkamer. Uitermate praktisch en hygiënisch en met de gebruiksvriendelijke opbergkasten zorgt het altijd voor de opgeruimde look.

Keuken | Concrete Art

De keuken past perfect bij de lichte cementgebonden gietvloer. De robuuste boomstamtafel is een echte blikvanger. Een uniek product waarvan, evenals bij de cementgebonden gietvloer, er geen tweede van bestaat.

Badkamer | Mono Art

Populair, praktisch, hygiënisch en zeer mooi, de polyurethaan gietvloer is in de badkamer dan ook bijna niet meer weg te denken. Geen tegelvoegen meer. En wat een genot aan uw voeten. Het geeft uw badkamer net dat beetje meer klasse en luxe.

Woonkamer | Concrete Art

De cementgebonden gietvloer loopt ook naadloos door van de keuken naar de woonkamer. De strakke en naadloze look zorgt ervoor dat de grote ruimte als één geheel is. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een gietvloer in de gehele woning.

“Gietvloer met robuuste uitstraling”

B·Art Gietvloerboutique

Cementgebonden gietvloeren zijn vloeren op basis van cement (100% natuurlijke mineralen). Vergeleken met de gietvloeren van polyurethaan (kunststof) hebben cementgebonden vloeren een wat authentieke, robuuste look. Juist doordat deze vloeren niet helemaal egaal zijn, vallen vlekken, stofjes en vuiltjes niet zo op. Ook eventuele beschadigingen zijn nauwelijks storend door de robuuste structuur. Een cementgebonden gietvloer is geschikt voor vloerverwarming maar zal, in tegenstelling tot de polyurethaan gietvloer zonder vloerwarming iets kouder aanvoelen.

Keuken Zeeland
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Badkamer Zeeland
Type gietvloer: Mono Art
(polyurethaan gietvloer)

Keuken Zeeland
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte