Familie Faas – Veghel

Concrete Art

Ten zuidoosten van Veghel is het concept Veghels Buiten tot ontwikkeling gekomen. Alles in dit nieuwe woongebied is nieuw. Iedereen kiest en bepaalt zelf. Wij zijn verheugd dat wij reeds enkele woningen van onze gietvloeren mochten voorzien.

“Gietvloeren in de hele woning”

Robert & Isabel Faas

“Op referentie van onze aannemer zijn wij in Oss geweest bij B·Art Gietvloerboutique. In de showroom zijn wij goed geholpen en er waren veel voorbeelden voorhanden. De keuze voor een concrete art gietvloer en de kleurkeuze was snel gemaakt!

In onze schuurwoning in Veghel hebben wij gietvloeren toegepast in de gehele woning. De benedenverdieping (inclusief berging, keuken en entree) op cementgebonden basis en voor de slaapkamers op de bovenverdieping de polyurethaan variant. Deze laatste voelt wat behaaglijker aan en is ook als doorlopende vloer gelegd in de badkamers en de douche ruimtes.

Overigens een goede combinatie met de vloerverwarming die wij als hoofdverwarming hebben toegepast. De uitvoering van ons pand verliep uiteindelijk sneller en gelukkig konden de vloeren eerder worden gelegd. B-Art biedt enorme flexibiliteit om mee te denken en in te spelen op de actuele situatie”.

Woonkamer | Concrete Art

De Concrete Art gietvloer past perfect bij de moderne uitstraling van de woonkamer en zorgt voor een warme en gezellige uitstraling.

Verdieping | Mono Art

Boven is gekozen voor een PU gietvloer die naadloos doorloopt in de badkamers en slaapkamers. Comfortabel op blote voeten en zonder voegen.

Woonkamer | Concrete Art

De zandkleurige gemêleerde cementgebonden gietvloer brengt meer warmte en rust in de woonkamer en loopt door op de gehele begane grond.

Woonkamer | Concrete Art

Cementgebonden gietvloeren zijn in mooie basiskleuren te verkrijgen. De unieke kleurschakeringen in dit type vloer zijn een van de vele mooie karakteristieken.

“Blij met keuze voor gietvloeren”

Robert & Isabel Faas

“We leven nu ruim 3 jaar op de gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique en zijn nog steeds erg blij met onze keuze!”

Bent u ook op zoek naar een mooie gietvloer of wilt u weten wat de kosten zijn voor een kwalitatief goede gietvloer. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom waar wij u veel voorbeelden kunnen laten zien.

Woonkamer Veghel
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Woonkamer Veghel
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Woonkamer Veghel
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte