Familie Hans uit Lent

Concrete Art | Mono Art

Het huis annex architectenbureau in Lent (bij Nijmegen) heeft Ab Hans -Loko Architecten- zelf ontworpen en samen met zijn vrouw en drie kinderen wonen ze er zeer naar hun zin.

“Gietvloer; krachtige uitstraling”

Familie Hans

“We hebben op een erg prettige en deskundige manier advies gekregen over de gietvloeren.
Het is ontzettend mooi geworden en we zijn ook erg blij met de manier van werken”.

In plaats van voor 1 vloertype te kiezen kunt u ook twee vloersystemen combineren. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer in de keuken en laat de gietvloer overlopen in de houten vloer in het woongedeelte. Laat u vooraf wel goed informeren hoe u hierbij het mooiste resultaat krijgt.

U kunt de krachtige look en feel van een gietvloer perfect doortrekken naar de trap. Kies bijvoorbeeld voor een moderne trap in blauwstaal of in leer. Die combinatie is ideaal voor wie houdt van een stoer interieur. Wilt u liever een mix van modern en klassiek en een stijl die niet snel uit de mode gaat, kies dan voor een houten trap in combinatie met een strakke gietvloer.

Keuken-woonkamer | Concrete Art

De gietvloer in de keuken loopt vloeiend over in de houten vloer van de woonkamer. Dat zorgt voor een prachtig contrast.

Keuken | Concrete Art

Een cementgebonden vloer (Concrete Art) is een sterke en harde vloer die zware belasting aankan, maar tegelijkertijd ook comfortabel aanvoelt.

Entree-hal | Concrete Art

De krachtige look en feel van de gietvloer is perfect doorgetrokken naar de trap. Deze houten trap is een mooie mix van modern en klassiek; een stijl die niet snel uit de mode gaat.

Badkamer | Mono Art

Een cementgebonden gietvloer is niet geschikt voor een doucheruimte. De bewoners kozen daarom voor een polyurethaan gietvloer voor in de badkamer.

“Heldere afspraken, flexibele planning”

Familie Hans

“Hele duidelijke en heldere afspraken, maar toch heel flexibel in de planning. Dat was erg prettig in de hectiek rondom de bouw van ons nieuwe huis.
Er is ook heel netjes en secuur gewerkt waardoor het resultaat een prachtige gietvloer is”.

Entree/Hal Lent
Type gietvloer: Concrete Art
(
Cementgebonden gietvloer)

Kantoorruimte Lent
Type gietvloer: Concrete Art
(Cementgebonden gietvloer)

Keuken Lent
Type gietvloer: Concrete Art 
(Cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte