fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Walkwartier Oss

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Gietvloeren en PVC-vloeren in Walkwartier Oss

B·Art Gietvloerboutique is met ruim 25 jaar aan ervaring, een professionele aanbieder van hoogwaardige vloeren in Oss en omgeving. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste informatie cruciaal is bij het kiezen van de perfecte vloer. Wij helpen u daarom graag met onze uitgebreide expertise en kennis over onze vloeren. Voor gietvloeren en/of PVC-vloeren in uw appartement in het Walkwartier Oss bent u op het goede adres!

Op de locatie van de voormalige V&D, verrijst binnenkort project WalKwartier. Een ontwerp van Dok Architecten uit Amsterdam. Project WalKwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen, allen uniek gelegen in hartje centrum van Oss. Het Walkwartier in Oss biedt een moderne en levendige leefomgeving voor appartementseigenaren. Gietvloeren en PVC-vloeren zijn twee erg populaire opties die zowel stijlvol als praktisch zijn. In dit artikel bespreken we de voordelen van gietvloeren en PVC-vloeren voor appartementen in het Walkwartier Oss, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen!

Showroom Oss Walkwartier Showroom Oss Walkwartier

Bezoek onze showroom in Oss

Bij B-Art Gietvloerboutique staan onze klanten op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk dat we de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste vloer voor uw situatie, zodat u zo goed mogelijk geïnformeerd bent.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie beginnen we met een persoonlijk gesprek in onze showroom in Oss. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid uw wensen en eisen. Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Maak uw afspraak hier
Voordelen

Waarom een vloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk vloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Gietvloer Oss Gietvloer Oss

Geluidsabsorptie

In uw appartement in Walkwartier Oss is geluidsabsorptie een belangrijke factor om rekening mee te houden. Niemand wil gestoord worden door het geluid van voetstappen of andere geluiden van boven- of naastgelegen buren. Zowel gietvloeren als PVC-vloeren bieden uitstekende geluidsabsorptie, waardoor het geluid tot een minimum wordt beperkt. Dit draagt bij aan een rustige en vredige leefomgeving.

PVC vloer Walkwartier Oss PVC vloer Walkwartier Oss

B·Art is duurzaam

Zowel gietvloeren als PVC-vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Gietvloeren zijn gemaakt van een hoogwaardig mengsel van harsen, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik, krassen en slijtage. PVC-vloeren zijn eveneens robuust en kunnen jarenlang meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen. Dit maakt deze vloeren uitermate geschikt voor uw nieuwe appartement in Walkwartier Oss.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Walkwartier Oss

Walkwartier Oss

Walkwartier Oss

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

B·Art, ruim 25 jaar ervaring in het realiseren van droomvloeren!

Meer over B·Art
B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Jennifer

Maak hier uw afspraak


Bezoek onze showroom!

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen
Kosten gietvloer per m2 Kosten gietvloer per m2

Onze gietvloeren

Bij B·Art in Oss bieden wij verschillende soorten vloeren aan. Deze hebben elk hun eigen kenmerken en eigenschappen. Benieuwd? Lees hieronder verder welke vloeren we onder andere aanbieden!

Polyurethaan gietvloer

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een PU-gietvloer, die zeer geschikt is voor particulier gebruik. Een PU-gietvloer heeft een zachte en warme uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Cementgebonden vloer

Cementgebonden vloeren zijn vloeren op cementbasis die vakkundig en met de hand op het vloeroppervlak wordt gegoten. Door de natuurlijke samenstelling en het droogproces van het materiaal verkrijgt deze vloer zijn typische uitstraling waarin de ‘hand van de meester’ duidelijk aanwezig is.

WOONbeton vloer

B·Art’s WOONbeton is een cementgebonden stucvloer met een 100% natuurlijke uitstraling. Het materiaal wordt professioneel en ambachtelijk aangebracht op het vloeroppervlak, waardoor elke vloer een uniek uiterlijk krijgt. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt WOONbeton niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, vloeistofdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Bekijk onze gietvloeren
PVC vloer walkwartier Oss PVC vloer walkwartier Oss

Onze PVC-vloeren

B·Art’s PVC-vloer is een type vloerbedekking gemaakt van een duurzaam en veerkrachtig materiaal. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om designs, waardoor het een populaire keuze is voor zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Een van de populaire ontwerpmogelijkheden voor een PVC-vloer is het visgraatpatroon. Dit tijdloze patroon voegt elegantie en stijl toe aan elke kamer. De visgraatdesigns zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de perfecte look kunt creëren die past bij jouw interieurstijl.

Een andere interessante optie is het walvisgraatpatroon, dat lijkt op het traditionele visgraatpatroon, maar met een twist. De walvisgraat legmethode creëert een uniek en eigentijds effect, waarbij de planken in een hoek van 45 graden worden geplaatst. Dit geeft de vloer een dynamische uitstraling en voegt een speels element toe aan uw appartement.

Bezoek onze showroom voor meer informatie en inspiratie over onze PVC-vloeren.

Bezoek onze showroom

Toepassingen

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique
|