Blog

Binnenkijken bij Maurice en Mariska | Oijense Zij Oss

Vanaf het eerste contactmoment verliep alles vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak. Wij werden uitgebreid geïnformeerd over het te volgen stookschema voor de vloer in onze nieuwbouwwoning. Ook de voor– en nadelen van de verschillende type vloeren zijn uitvoerig besproken tijdens het gesprek in de showroom. En daarnaast kregen wij stalen mee naar huis om thuis eens rustig te bekijken waar ons voorkeur naar uit zou gaan. Mede daardoor zijn wij tot een juiste keuze gietvloer gekomen waardoor wij elke dag nog veel plezier beleven aan onze cementgebonden gietvloer."

Maurice en Mariska: “Het is toch altijd even spannend, omdat je van te voren met een beeld in je hoofd rondloopt waarvan je hoopt dat het er ook zo ongeveer uit komt te zien. Een gietvloer is toch voor een groot gedeelte mede-bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Wij zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.

Wij krijgen van ons bezoek veel complimenten over de vloer

Wij houden ons keurig aan het schoonmaakadvies wat wordt verstrekt en onze gietvloer ziet er na ruim een jaar nog steeds even prachtig uit. We krijgen van ons bezoek dan ook veel complimenten over de vloer”.

Wat ons zo goed aan alles is bevallen is de laagdrempeligheid gecombineerd met de professionaliteit. Wij hebben B·Art Gietvloerboutique als een zeer fijn en vakkundig team/bedrijf ervaren. Er wordt snel op email gereageerd en er wordt duidelijk en concreet gewerkt met een hele vriendelijke en open houding. Ook vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding goed. Wij zullen B·Art Gietvloerboutique dan ook absoluut aanraden”

Binnen kijken

Binnen kijken